Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Audi TT Coupé pokrývá 27.000 čokoládových bonbonů

Jan Mička
Diskuze (1)
Audi propůjčilo nové TT Coupé belgické cukrárně, kde jej změnili v jeden velký, sladký bonbonek. O tohle auto byste se však neopřeli.

V dnešní době není problém koupit si jakoukoliv docela „obyčejnou“ věc ozdobenou luxusními kamínky, mincemi a podobně. Ať už se bavíme o mobilních telefonech, oblečení či vybavení domácnosti, cena takových produktů se obvykle rapidně zvedá.

Pokud si vzpomínáte na jednu ze starších reklam na druhou generaci Škody Fabia (tehdy auto v „životní“ velikosti upekli a sestavili cukráři), víte, že pouze o drahých kamenech to být nemusí. Příkladem toho je nové dílo z Belgie, které vytvořila zdejší cukrárna Joost Arijs na základech nového Audi TT Coupé. Je to bonbonek, co říkáte?

Abychom byli přesní, na karoserii vozu je více než 27.000 bonbonů z belgické čokolády. Vůz byl vytvořen pro čtyřiadvacátý ročník mezinárodní výstavy Biannual Interior, kde se obvykle představuje nábytek a interiérové dekorace. Takto upravené Audi TT Coupé lze rovněž považovat za dekoraci, ovšem s omezeným datem spotřeby.

Jan Mička
Diskuze (1)
2. 11. 2014 21:05
nova q7 + inetrier kukni
:-)
[odkaz]