Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: BMW M4 driftuje mezi padesátkou dalších M modelů

Jan Mička
Diskuze (5)
BMW M4 je pokračovatelem předešlých čtyř generací rychlých mnichovských modelů. Když se to s ním umí, je o zábavu postaráno.

BMW M4 je v mnohém výjimečné – pod kapotou má přeplňovaný třílitrový motor, označením se liší od sedanu M3, leč jde vlastně o totožné automobily, a je hodně, hodně, opravdu hodně rychlé a hravé. Ačkoliv první předpoklady hovořily o tom, že se s turbomotorem vytratí kýžený charakter vozu, nestalo se tak, což si můžete přečíst v našem článku o první jízdě v Portugalsku.

Videí s kouřícími pneumatikami a efektními drifty nového BMW M4, třeba i na palubě letadlové lodi, je na internetu spousta. Prozatím poslední je však zajímavé především tím, že k jeho vytvoření bylo použito více než padesát kusů M modelů od samotných fanoušků značky.

Za volant zelené bestie se posadil Matt Mullins, vedoucí instruktor „autoškoly“ BMW Performance a Chris Forsberg, šampion série Formula Drift. Naleštěné klenoty soukromých majitelů přitom nejsou rozestavěny jen tak – tvoří logo divize BMW M, které v posledním záběru efektním driftem doplní také rozdováděná M4.

Jan Mička
Diskuze (5)
Avatar - The Spešl Uan
25. 8. 2014 12:48
...
Obdivuji řidiče, že na to má koule. Kdyby nezvládl jeden drift, udělá škodu za X desítek tisíc. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
25. 8. 2014 11:27
Re: ok
:yes: ;-)
Avatar - Kolouš
25. 8. 2014 10:54
Re: ok
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Ty nikdy nezklameš
Avatar - boost.
24. 8. 2014 23:48
///M
Takto si představuju tu pravou reklamu na emkový bavoráky. :-! :yes: