Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lamborghini Gallardo a hrátky ve sněhu

David Bureš
Diskuze (16)
Lyžař Jon Olsson je velký milovník sněhu a rychlých aut. Občas své lásky kombinuje dohromady.

V takovém případě se tento lyžař švédského původu ukáže se svým automobilem při jízdě na sněhu, což dokazuje i přiložené video. V tomto případě se jednalo o lehce upravené Lamborghini Gallardo.

Italský supersport většinou není vozem, který si představíme při radovánkách na sněhu. Na druhou stranu, Gallardo má poháněná všechna kola, což pomůže s trakcí, Olsson navíc dokazuje, že se i na takový vůz dá namontovat střešní nosič na lyže.

Zábava na sněhu má ale i své stinné stránky. Nemyslíme zrovna nízkou trakci, která může vést k nějaké havárii, ale spíše fakt, že automobil je před jízdou nutné očistit od sněhu. Jak Olsson ukazuje, někdy je k tomu třeba dokonce lopata.

Není to poprvé, kdy Olsson vyrazil s takovým autem do sněhových podmínek. Švédský závodník ve freeskiingu si již nechal namontovat střešní box pro lyže na takové automobily jako je Audi R8, Nissan GT-R nebo Lamborghini Murciélago LP670-4 SuperVeloce. Až si člověk říká, že Lamborghini SUV v nabídce vůbec nepotřebuje...

David Bureš
Diskuze (16)
24. 1. 2013 23:52
Re: prase
:yes: Přesně , pracky bych mu urazil už za tu lopatu.
7. 1. 2013 08:50
Re: prase
No zejména to je podle mě zbohatlíckej píčus, kterej si ničeho neváží. Asi se řídí heslem fotr koupil, fotr spraví. To že nezahřál ani motor je po tom způsobu čištění auta už jen třešnička na dortu.Takovýhle blbečky bytostně nesnáším a tohle co předvádí na tom prakovišti, sem dělal v 18 když sem měl čerstvý papíry. Velká bída teda.
5. 1. 2013 13:10
Re: Toto sú nejaké písmenká ktoré sem píšem preto aby som mo
:yes: >:D
5. 1. 2013 12:33
Re: Toto sú nejaké písmenká ktoré sem píšem preto aby som mo
Látom, hogy nem én vagyok az egyedüli aki Totalcart olvas. :-)
5. 1. 2013 11:58
Re: Toto sú nejaké písmenká ktoré sem píšem preto aby som mo
e1, sme v strednej europe, co cakas za komentare... tento isty odkaz som videl uz dnes na madarskych strankach, tam polka ludi tiez riesi tu lopatu a styl akym nastartoval to auto...