Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a omlazená Dacia Duster. Podívejte se na srovnání s předchůdcem

redakce AUTO.CZ
Diskuze (9)

Populární SUV Duster přišlo v červnu v modernizovaném balení. Martin Vaculík vám ukáže všechny zásadní inovace.

Druhá generace Dacie Duster dostala facelift, kterému se ve skupině Renault říká fáze 2. Toto u nás velmi oblíbené SUV fáze jedna můžete znát z flotily dlouhodobě testovaných vozů časopisu Svět motorů i celé řady videí Martina Vaculíka. A tak vás asi příliš nepřekvapí, že se technický expert našeho partnerského týdeníku chtěl s inovovaným provedením seznámit naživo. Novinku porovnal s předchůdcem a připravil pro vás i podrobné video.

V něm si můžete prohlédnout všechny důležité změny, na které se potenciální zájemci o faceliftovaného Dustera mohou těšit. A pokud vás videa Martina Vaculíka baví, nezapomeňte kromě webu sledovat i náš instagramový profil @auto.cz. Třeba i tam lze posílat dotazy technického rázu, které Martin následně zodpoví v jeho tradiční automobilové videoporadně.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (9)

Doporučujeme

21. 9. 2022 11:19
Crash testy
Dobrý den mohu se zeptat jak je to u nového Dusteru s crash testy. Objevují se videa z latinNCAP a výsledek je dost znepokojující.
11. 9. 2021 21:15
stahovani oken
staci vlozit kartu a netreba startovat. Stejne se chova treba i R Trafic/Vivaro. Bez autorizace ale samozrejme okna stahovat nelze.
10. 9. 2021 08:53
DAcie
jsou z pozinkovaných plech§ od roku 2009, nové Sandero nebo Logan jsou už také "koupitelné".
10. 9. 2021 08:20
Re: Pochvala
Zřejmě jsi ještě neochutnal dobré jídlo, čokoládu a ani sex. ;-)
Avatar - 3_diamanty
10. 9. 2021 07:08
Duster 2
Za mna prva seriozna a uz kupitelna dacia... a snad uz ma aj pozinkovanu kasnu... v 4kolke uplne do (ne)pohody kara :yes: