Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Maserati Levante se již prohání po Nürburgringu. Poslechněte si jej!

Ondřej Chamilla
Diskuze (14)
Chystané SUV Maserati Levante bylo poprvé přistiženo již ve vlastní karoserii, byť stále dosti zamaskované. Při jízdě po Nürburgringu vyluzuje úžasné zvuky!

Další do řady nových stylových SUV se sportovními ambicemi bude Maserati Levante, o kterém se hovoří již velmi dlouho, a nyní se zdá, že testy vozu konečně finišují. Odhalení se dost možná odehraje ještě tento rok, výstavní premiéra pak není úplně jasná – může to být až v březnu 2016 v Ženevě.

Na tomto videu si však můžeme poprvé prohlédnout vůz, který již má vlastní karoserii, byť stále dosti zahalenou, zejména v zadní části. Automobil se prohání na Severní smyčce Nürburgringu a v okolí. Vyluzuje přitom krásné melodické tóny, zejména ve vyšších otáčkách, takže o to správné italské drama zákazníci jen tak nepřijdou. Pokud si tedy zvolí některou z výkonných benzinových variant.

K dispozici totiž zcela jistě budou i turbodiesely, u kterých se očekává výkon od 250 do 350 koní. Benzinové přeplňované šesti a osmiválce pak s největší pravděpodobností nabídnou 350 a 550 koní, paleta motorů tak bude příjemně pestrá a silná. Ve hře je rovněž plug-in hybrid.

Ondřej Chamilla
Diskuze (14)
31. 10. 2015 21:16
Re: co je na tom kraválu úžasného?
to je přesný! :-)
29. 10. 2015 15:03
Re: Osmiválec
Mě akorát trochu zaráží, proč ještě V8 nedostalo Ghibli.
Avatar - Insolito
29. 10. 2015 14:16
Re: Osmiválec
Jsem naprosto v klidu. ;-)
29. 10. 2015 13:59
Re: Osmiválec
Klid, bavíš se s majitelem krásného trojzubce a zárovenň vrchním trollem >:-[]
Avatar - Insolito
29. 10. 2015 10:51
Re: Osmiválec
Asi takhle... Pořád lepší výfuky než kdyby ten zvuk vytvářely repráky. Asi jsi Maserati neslyšel naživo, protože bys věděl, že pěkný zvuk jde rovnou od motoru, výfuky ho jen okořeňují. Sám píšeš luxusně sportovní značka... a co dělá tu sportovnost? Právě taky ten zvuk! Pokud tě zvuk obtěžuje, není to kategorie aut pro tebe. Nic víc, nic míň.

To by mne zajímalo, u jakého " luxusně sportovního" auta jsou podle tebe jízdní vlastnosti adekvátní ke zvuku?