Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Multimédia Subaru Outback mají nový kabátek. Je to změna k lepšímu?

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Nové Subaru Outback jsme před časem podrobili plnohodnotnému testu. Ochuzeni však nezůstanete ani o video zaměřené na jeho multimédia.

Infotainment zvýšeného oplastovaného kombíku Subaru Outback prošel s příjezdem novinky velkou obměnou. Prostřední 11,6“ obrazovka je umístěna vertikálně a rozdělena do tří samostatných slotů, skrz které ovládáte jednotlivé funkce. Tvůrci však apelovali na to, že v kabině musejí zůstat klasická fyzická tlačítka pro ovládání klíčových funkcí, například nastavování teploty.

Jak se Japonci s tímto úkolem popasovali už vám prozradí přiložené video. Dozvíte se také, jak se nám multimediální prostředí líbí jako celek a co by podle nás ještě zasloužilo vylepšit. A pokud je vám tato novinka Subaru sympatická, můžete rovnou pokračovat na celý test, jehož odkaz přikládáme výše.

Stanislav Kolman
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - Tomogo
17. 8. 2021 15:45
Je tu nějak mrtvo, že?
Jestli to nebude tím, že to je jen další patlací krám, co do auta normální člověk nechce. Už se těším, kdy se někdo začne soudit s automobilkou, že se vyboural jen proto, že si chtěl změnit teplotu ve voze. A moc bych se divil, kdyby se to nestalo! Dávám tomu rok, maximálně dva. ;-)