Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: MV Agusta Zagato se začíná odhalovat

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Výrobce motocyklů MV Agusta a karosárna Zagato přinášejí necelé dva týdny od zveřejnění první skici svého společného projektu video, které nabízí jeho detailní záběry.

Dvojice slavných zástupců Itálie v podobě výrobce motocyklu MV Agusta a karosárny Zagato na přelomu letošního července a srpna zveřejnila skicu, naznačující tvary předních partií společně vyvíjeného motocyklu, kterou doplňovalo datum 4. září letošního roku, kdy má dojít k oficiálnímu představení tohoto stroje veřejnosti.

Nyní zde máme necelou minutu dlouhé video, které odhaluje především detaily a ve svém závěru nabízí i siluetu stroje. Ta se zde sice odlišuje od linií nabízených skicou, ale zároveň potvrzuje, že se můžeme těšit na supersportovní silniční stroj.

MV Agusta a Zagato připravují společnou premiéru

K technice jíž bude tento motocykl se prozatím neobjevují žádné bližší informace a budeme si na ně tedy nejspíš muset počkat do začátku září, kdy bude MV Agusta Zagato kompletně odhalena a představena veřejnosti.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
12. 8. 2016 15:24
Re: to akoze vazne?
Zatím je to jen jeden článek. Do úrovně Škodiaqa jim ještě tak 50 chybí. ;-)
Avatar - maxi!
12. 8. 2016 14:51
to akoze vazne?
to bude velmi neprijemne zistenie na tejto diskusii, ze aj iny vyrobcovia pouzivaju ciastocne odhalovanie a napinanie publika!
Tak to nie len skodovka medved???
hm.... :-!