Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nový Nissan Maxima při testech

Ondřej Chamilla
Diskuze (7)
Nový Nissan Maxima se začal vyrábět v továrně Smyrna v Tennessee, USA. Nyní se můžete podívat na videu, kde je vidět vývoj a testováno tohoto automobilu.

Pod kapotou nového , zajímavě tvarovaného Nissanu Maxima je atmosférický šestiválec o objemu 3,5 litru s výkonem 223 kW a točivým momentem 353 N.m. Síla je na kola přenášena pomocí převodovky Xtronic. Vůz se právě začal vyrábět v Tennessee a při té příležitosti automobilka zveřejnila video z testování vozu a z přípravy do sériové výroby.

Velká část videa je zaměřena na to, jak automobil jezdí. Nissan se jej snažil udělat tak, aby dokázal nabídnout i zábavu a zajímavé výkony. Podle jednoho z techniků se má jednat o velký sedan s předním pohonem, který jezdí stejně dobře jako konkurenti se zadními poháněnými koly.

Ondřej Chamilla
Diskuze (7)
Avatar - pelikoš
23. 4. 2015 18:18
Re: neviem naco take clanky
nikdy neříkej nikdy...
23. 4. 2015 16:05
Re: lexusovský
to máš pravdu ale ja som to nemyslel tak, že kopírujú lexus, len že ide z toho rovnaký pocit napr. ostrých svetiel, prekombinovanosti a pod., rovnaký pocit vo mne vyvoláva aj i40 aj keď sa tiež nedá povedať, že je to dizajnová kópia.
23. 4. 2015 14:35
neviem naco take clanky
ked to auto sa v europe predavat nebude. to uz mozte davat videa so vsetkym nissanmi co robia v usa alebo jp a v europe sa nepredavaju.
23. 4. 2015 14:34
Re: lexusovský
nema to nic s lexusom. nissan ci skor infiniti ma tento ako ty nazyvas prevlnkovany styl uz davno.
23. 4. 2015 11:42
lexusovský
všade trochu prekombinovaný, prevlnkovaný, ako celok to ešte dokázali zladiť, ale taký i40 efekt. A prečo v tejto triede nechali ten čierny plastový nárazník v maske a la civic?