Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Rumunská symfonie v podání Dacie

Jan Mička
Diskuze (5)
Dacia přišla se zajímavým nápadem: zaznamenala zvuky, které vydávají veškeré stroje, vyrábějící její nové vozy a vytvořila zajímavý soundtrack.

Rumunský soundtrack s názvem „Dinamica, a rhapsody for engine and orchestra“ byl poté prezentován při příležitosti letošního festivalu Georgie Enesca. Ten je jedním z nejprestižnějších festivalů klasické hudby ve Východní Evropě.

Nejde však pouze o hudbu, ale také o nahlédnutí do výrobních procesů, kterými procházejí všechny modely Dacia. Zajímavou informací rovněž je, že během doby, kterou jste přiložené video sledovali, bylo vyrobeno 8 nových vozů.

Jan Mička
Diskuze (5)
18. 9. 2013 22:28
Re: Dobrý nápad
tak tak, souhlas, video je pěkné, někde na tytrubce jde i najít výrobní proces Sandera (záběry na ty robotí práce a jak se to auto "rodí" vždycky zaujmou)...
jen od tohoto videa jsme čekal bohužel vice. Myslel jsem, že těch zvuků bude zakomponováno většina, tedy že hlavní základ skladby budou ony zvuky, ale spíše je to takové to přicinkávání, či přisykávání... ale to nic nemění na povedeném videu, jen byl člověk z popisků více natěšen ;-)
Avatar - moreczech
18. 9. 2013 21:22
Re: Dobrý nápad
tak kupříkladu v Polsku a západní Evropě se to už nějakou dobu prodává...
18. 9. 2013 21:17
Re: Dobrý nápad
Možno aj skôr,lebo vo vídeu už ich nakladali na vagóny. >:-[] Typujem to na koniec záři. Duster isto až v prosinci.
Avatar - moreczech
18. 9. 2013 20:39
Re: Dobrý nápad
nejdřív 12/2013
Avatar - dr.biker
18. 9. 2013 19:15
Dobrý nápad
Video je velice povedené, byl to dobrý nápad vytvořit takové video. Dacia se poslední dobou dobře prezentuje na veřejnosti. Automobilce se daří, je to nejvíce rostoucí evropská značka na trhu a to se ještě pořádně nerozjely prodeje nového Logana MCV, což bude zřejmě úspěšný model. Duster také faceliftem dospěl a „zmužněl“, takže by se prodeje také mohly zvýšit. Zkrátka co nový model, to úspěšný model. Jen tak dál, držím palce :yes:
Mimochodem nevíte, kdy se začne prodávat u nás Logan MCV? Na stránkách Dacie CZ jsem ještě ceník neviděl.