Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Sedmimístná Toyota Highlander hýří prostorem i luxusem. Seznamte se

Stanislav Kolman
Diskuze (127)

Nové sedmimístné SUV Highlander znovu zaparkovalo v redakční garáži, tentokrát v rámci dlouhodobého testu. Jaké jsou první videopoznatky?

Plug-in hybridní Mercedes GLE vystřídala na pozici hlavního dlouhodobého testu v redakci Auto.cz Toyota Highlander. I ta má elektrifikovaný pohon, avšak „jen“ klasický hybrid, se kterým na modrých zónách zdarma parkovat nemůžeme. Zase ale nabízí sedm míst, a jak jsme se přesvědčili během první videoprohlídky, tak i pořádnou nadílku prostoru ve všech třech řadách.

Na klasický test včetně jízdních vlastností teprve přijde řada, s kamerou jsme se kromě vnitřního prostoru zaměřili také na multimediální systém a pracoviště řidiče. Čím je výjimečné? A co si na tomhle „americkém Japonci“ nejvíc pochvalujeme? Všechno už se dozvíte v samotném videu výše!

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (127)

Doporučujeme

Avatar - rohYpnol
17. 12. 2021 17:27
Z outsidera premiant
Ještě při příchodu a představení jsem si říkal, že to je dost slabota.

Jenže evropské automobilky v diktátu šílené EU vytváří paskvil za paskvilem. Rázem se tak ukazuje, že v podstatě stačí vyrábět to, co dřív, a úspěch přijde sám.

Je zde cítit amerika a úplně jiný přístup. Tohle prostě JE pořádný AUTO a ... ono to vlastně dnes úplně stačí. Pořádný neošizený auto s normálním motorem.

Nedivím se tomu úsměvu. Ano, chápu... :yes: ;-)
Avatar - rohYpnol
17. 12. 2021 17:21
Re: Bohužel malé velké auto
190 cm do třetí řady nedá v podstatě žádné evropská produkce. Do úvahy by přicházelo leda T6.1, možná V-class.
Avatar - reign88
17. 12. 2021 13:17
Za mna palec dole ....
Mal som auto zapozicane na tyzden a jedina vec, ktoru by som oznacil za dobru je hybridny pohon a spotreba v meste. Pocinajuc infotanmentom, cez lacny plastovy interier a rany od prednej napravy pri prejazde cez nerovnosti. Musel by som byt velmi velky fanusik Toyoty, aby som Highlanderu toto vsetko odpustil.
Avatar - Barry Lyndon
15. 12. 2021 18:29
Re: Bohužel malé velké auto
Tohle jsou věčné debaty lidí, co mají sice oba 190 cm,ale jeden má dlouhé nohy a druhý dlouhé tělo. Jejich vnímání prostoru v autě se diametrálně liší. Mám přes 190 cm a dlouhé nohy, které se mi pohodlně nevejdou prakticky do žádného japonského auta (v evropských jsem bez problému), ale s výškou trupu naopak nemám problém nikdy i když třeba sedadlo ani není výškově nestavitelné a auto ubírá x cm střešním oknem (typicky místo spolujezdce v RAV4 PHEV VIP). :-)
Avatar - Barry Lyndon
15. 12. 2021 18:19
Re: vsimate si kluci a holki ???
Hlavní problém dieselů je, že jich jsou plná města, jako třeba Praha a v tomhle počasí se tam prakticky nedá vyjít na ulici, je to k poblití (paradoxně je lepší jen autem, kde si člověk veze vlastní vzduch). Při průměrném stáří českého vozového parku (i v té Praze je každé druhé auto 15-20 let starý krumpl) nic jiného než zákazy a (alespoň rovné) daně nepomůže, dieselidioti totiž ničemu jinému nerozumí.