Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Subaru WRX STI mění na požádání svou barvu

Ondřej Chamilla
Diskuze (5)
Nedáme ruku do ohně za to, že je tohle konkrétní video pravé, avšak paramagnetická barva, která dokáže měnit odstín karoserie, vážně existuje. Podívejte se, jak na ni lidé reagovali.

Dle našeho názoru není tohle video pravé, mnozí lidé v něm své role přehrávají a nepůsobí to příliš věrohodně, paramagnetická barva však výmyslem není. Využívá nanotechnologie, kdy stačí dát karoserii elektrický impulz, který vytvoří magnetické pole a tím se ovlivní rozmístění krystalů v nanočásticích barvy.

Rozhodně se jedná o působivou věc, která se dost možná již brzy objeví na některých automobilech. Ostatně přikládáme ještě video upraveného Lamborghini Gallardo Superleggera, které údajně touto barvou opravdu nastříkané je. Ani v tomto případě však pravost videa nezaručujeme. Líbí se vám podobná záležitost?

Ondřej Chamilla
Diskuze (5)
Avatar - nalimer
8. 5. 2015 23:14
auto.cz našlo ďalšie dno
myslel som, že to s úrovňou článkou nepôjde tak dole.
mýlil som sa...
Avatar - Glaukos
8. 5. 2015 20:00
fakt jsem čekal
že když tohle video proběhlo loni na "automobilových serverech" a tady se neobjevilo, bude konec divným videím na auto.cz. Ale ukázalo se, že jsem se spletl. Jinak technické provedení videa je perfektní, s mojí tvorbou se to nedá srovnávat
Avatar - eXp10it
8. 5. 2015 19:55
hoax
Že na takový hoax skočí moje 80 letá bábi bych ještě pochopil, ale redaktor auto.cz? Au...
Avatar - Ada je zase tady
8. 5. 2015 19:09
blbost
ba řekl bych krávovina :no: