Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Amarok a Crafter pro tesaře a truhláře

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Volkswagen Užitkové vozy ve spolupráci se společnostmi Sortimo a Bott představil modely Amarok a Crafter s výbavou, která z nich dělá ideální mobilní pracoviště pro tesaře a truhláře.

Volkswagen Užitkové vozy si pro veletrh Dach+Holz International 2016 pořádaný ve Stuttgartu od 2. do 5. února připravil pick-up Amarok a dodávková provedení Crafter se speciálními vestavbami od společnosti Sortimo a Bott.

Pick-up Amarok Atacama na stánku Volkswagen Užitkové vozy se pochlubil vestavbou od společnosti Sortimo umístěnou na ložné ploše korby pod jejím vzhůru výklopným krytem.

Tuto úpravu tvoří box se zásuvkami, do nichž lze uložit nářadí i menší stavební materiál a nad nimi je umístěna nová podlaha s nosností 100 kg. Díky již zmiňovanému krytu je celá ložná plocha chráněna před pohledy nenechavců a zároveň je zajištěno zabezpečení nákladu pro nepřízni počasí.

Nákladový prostor Volkswagenu Crafter pak pro potřeby tesařů a truhlářů upravila společnost Bott, která do něj umístila rozsáhlý modulární systém polic a zásuvek. Ten je ideální pro bezpečné a zároveň přehledné uložení nářadí i stavebního materiálu. Součástí výbavy tohoto vozidla je i generátor, který zajistí dodávku potřebné energie pro řadu elektrických nástrojů.

Vozidla vystavená na stánku Volkswagen Užitkové vozy nejsou pouhými koncepty, ale demonstrují současnou nabídku společností Sortimo a Bott. Ty se samozřejmě neomezují jen na dvojici Amarok a Crafter. Jejich služby mohou bez problémů využít i zájemci z České republiky a to prostřednictvím jejich zdejších zastoupení.

Dach+Holz International 2016 je pořádán v pěti výstavních halách s celkovou plochou 70.000 m2 a za účasti více než 600 vystavovatelů. Mezi návštěvníky patří především profesionální tesaři, truhláři, pokrývači, klempíři, projektanti a architekti, kteří mají možnost se na jednom místě seznámit s novinkami z oblasti zpracování dřeva, klempířství, konstrukce a stavby střech i kompletních dřevostaveb.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)