Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen připravuje unikátní koncept Golfu pro sraz u Wörthersee

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Na 34. srazu koncernových vozů GTI u jezera Wörthersee, který proběhne v květnu tohoto roku, se představí další zajímavý koncept na základě Volkswagenu Golf. Nyní na něm automobilka pracuje.

Třináct zaměstnanců Volkswagenu dostalo za úkol vytvořit zajímavý koncept se základem ve Volkswagenu Golf GTI. Finální podoba bude ve světové premiéře představena na mezinárodním sraze těchto automobilů u rakouského jezera Wörthersee, jehož třicátý čtvrtý ročník proběhne v květnu letošního roku.

Tým začal s holou bílou karoserií Golfu GTI, přičemž se na stavbě podílejí lidé ve věku 17 až 25 let. Zaměření nebude jen na exteriér, ale mnoho péče dostane i interiér. Vůz má také dostat neobvyklé barevné schéma. Další detaily ohledně techniky ale Volkswagen zatím nezveřejnil. Počkejme si tedy na 13. květen, kdy sraz koncernových vozů začíná. My na něm nebudeme chybět.

Ondřej Chamilla
Diskuze (1)
Avatar - Uživatel_5340709
31. 3. 2015 11:17
Jednou
ty speciály pro Wörthersee budou mít tak vytažené blatníky a kola, že se jich velká většina zasekne mezi těma dvěma stodolama, které stojí u cesty, když sjíždíš dolů do Reifnitzu. ;-)