Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volvo chystá svého Golfa

Vitek
Diskuze (48)
Švédské Volvo poodhalilo plány ohledně spuštění výroby třídveřového hatchbacku nižší střední třídy. Model se má jmenovat C30 a bude postaven na známém konceptu SCC.

Švédské Volvo poodhalilo plány ohledně spuštění výroby třídveřového hatchbacku nižší střední třídy. Model se má jmenovat C30 a bude postaven na konceptu SCC (Safety Concept Car), který byl představen na ženevském autosalonu 2001 a získal titul Koncept roku.

Vůz by se měl začít prodávat už příští rok. Třídveřový hatchback C30 bude určen pro čtyři pasažéry. Co se týče motorů, k dispozici budou současné agregáty, které najdeme modelů S40/V50. Nejvyšší verze má mít pod kapotou přeplňovaný pětiválec T5 s výkonem okolo 160 kW.

Vitek
Diskuze (48)
15. 6. 2005 22:22
Re: GOLF GTI SMETL ASTRU GTC
Jo, pod kapotou je dvoulitrový turbo ve 200koních. Nejlepší zážehovej dvoulitr na světě - najdi si to tady v článku. Když za něj vezmeš, tak ti protočí panenky. Koukat pod kapotu a nezatnout se do neho, to je jako si prohlížet při svíčce nějakej "pěknej" časopis.
15. 6. 2005 22:18
Re: GOLF GTI SMETL ASTRU GTC
Pěkně jsi popsal své pocity. Víš, ono to u aut není tak, že jde o to, aby se ti auto "líbilo" v tom smyslu, že je jen hezké. Takováto auta - auta s historií, to je o vztahu k autu. Já jsem schopen tu napsat román o tom, ale to bys nečetl, tak to kouskuju. Já nevím, kolik ti je, tak píší - ve 20 je cenné umět být přelétavý ( ) i v autech, protože jak máš jinak získat zkušenost. No a jak jde čas, umíš objevit hloubku "krásy", vytváříš si vztah... Ovšem ne každý je takový. Já předpokládám, že většina, co tady píšem prostě vztah k autům má silnější než populace obecně. Takže jedna věc je kočkování s pajou které auto má hezčí blinkry, ale jiná rovina je ten "vztah" k autům a třeba k některým zvlášť. Tak já chápu, že ti třeba getei nic neřiká. Snad ode mně přijmeš tohle - mám zkušenost, že je dobré umět mít nějakou svou lásku, mít hluboký vztah... i k autům. Třeba. Tak možná tě navždy osloví jiné auto a to bude "tvé" auto...
15. 6. 2005 21:07
GOLF GTI SMETL ASTRU GTC
Čekáme na to měsíce. A je to tady a je to černé na bílém. Velký test dvou odvěkých rivalů... (Auto tip č.12) GTičko smetlo GTCéčko. Tohle nikoho doufám tady nepřekvapuje... Tak bravo GTI P.S. Astra má dobrou cenu - 710, getei je za 761, tak v tom je Astra přítulnější, ovšem jako kára, jako dravec to smetl getei
15. 6. 2005 19:16
Re: Volví maskot
Hezky ses rozjel... Je z toho záměru vidět, že velké limuzíny se pomalu stanou okrajem zájmu.
15. 6. 2005 19:14
VOLVOGOLF VOLVOGOLF
Jenže - Volvo má potenci, je v laufu - 40a 50 je pecka (lehce opravuji svůj dosavadní postoj, Ciello) a tak si myslím, že v nižší střední bude brzo pěkné dusno... A tak nějak mi na Volvo ten malej dravec sedí... Jo, to je mé téma P.S. ono to bude cenou na Golfem, ale vidím to nadějně.