Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vše o novém AUTO.CZ: informace, videa, návody

Libor Zezulka
Diskuze (251)
Chystali jsme se na to dlouho. Psychicky, fyzicky, technicky, všelijak. Mluvíme o přechodu na úplně novou generaci AUTO.CZ, která nemá s tou předchozí společného zhola nic. A je konečně tady.

Stalo se to, co jsme avizovali ve videu v průběhu technické pauzy, kdy docházelo k odpojování staré generace Auto.cz od přístrojů a přivádění AUTO.CZ nového k životu. Všechno je úplně jinak. Změnilo se logo, změnil se design, změnilo se uspořádání portálu, ale došlo i k celé řadě systémových změn. Tak kupříkladu už neexistuje Magazín. Jsou pouze články, které vycházejí denně. Tedy žádné čekání na testy jednou za týden. Jsou tu nové služby, např. Jake.auto.cz, máme nové nástroje, například rychlý filtr obsahu na titulní straně, začali jsme pracovat s TAGY neboli štítky, vylepšili jsme kontextové provázání mezi jednotlivými články a přepracovali například i Moje.auto.cz. Jo a pozor, pod testy jsou nově diskuse. Změn je spousta a uvědomujeme si, že všechno vstřebat bude chvíli trvat. S tím by vám měla alespoň trochu pomoci dvě videa níže.

VIDEO 1: Proslov k novému AUTO.CZ

Pro někoho možná zbytečnost, pro někoho naopak nutnost. Přesto nebo proto jsem se rozhodl i za cenu nepochybně inteligentních poznámek v diskusi natočit osobní vzkaz týkající se přechodu na nový design. Kdo zná Auto.cz, mě a Roadlook TV, najde si v tom vše, co tam najít má. Tak či tak v tomto případě říkám, nadsázka šla téměř celá stranou. Myslíme to upřímně.

VIDEO 2: Nové funkce nového AUTO.CZ a jak s nimi pracovat

Tohle video vás upozorní na všechny klíčové funkce nového AUTO.CZ a prozradí vám, k čemu slouží a jak s nimi pracovat. Nezapomeňte si video přepnout do maximálního rozlišení, abyste viděli co nejvíce detailů.

I když se budu trochu překrývat s videem výše, chtěl bych znovu zdůraznit, že si uvědomujeme, jak moc velká změna to je. My v redakci máme na rozdíl od vás výhodu, že s novým AUTO.CZ nějakou dobu pracujeme a bez jakéhokoliv náznaku sebechvály musíme říct, že se povedlo. Uvidíte, že si rychle zvyknete a věříme, že skončíte u stejného závěru.

Úplně nakonec vás poprosím za celý tým, který nechal na nové verzi duši, o shovívavost. Určitě se objeví větší či menší chyby, drobné výpadky či případně problém se zatříděním informací, ale tomu se v rámci takto velkých změn těžko vyhnete. Budeme rádi, pokud nás na problém upozorníte v diskusi pod tímto článkem nebo na e-mailu bugs@auto.cz.

Libor Zezulka
Diskuze (251)
18. 9. 2010 16:28
Re: Seberte se
Jenže návštěva ze mě nemá peníze, ale webová stránka má, protože se mi zobrazí reklama. V tom je velký rozdíl ne? Myslíte si snad, že někdo založí takovéto stránky, aby z nich nic neměl?
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Ďalšie problémy s novým auto.cz
Pokrok to je,ale jen pro redakci.Copak vám ještě nedošlo,že čím víc odkliků,tím vyšší číslo ve statistice návštěvnosti(zobrazení)a tím dražší reklamy zde?Prostě peníze,peníze a zase peníze.Spokojenost uživatelů je podružná... 8-s
17. 9. 2010 07:50
Re: Ďalšie problémy s novým auto.cz
Ešte keď ide iba o jedno vozidlo je to v pohode, ale skúste si spraviť taký prehľad trhu, napríklad 6 konkurenčných vozidiel: v starom auto.cz na 8 klikov ste mali 6 testov, každý v jednej záložke. Teraz na 6 vozidiel potrebujete 18 klikov aby ste to mali tak ako predtým ... Zezulkov pokrok jak noha :-)
Avatar - Sysoj Psojič
17. 9. 2010 01:24
Seberte se
Názory na nove www jsou super. Ať už pozitivní či negativní.
Jen nepochopím, jak může někdo u cizích na návštěvě cokoliv bojkotovat nebo jinak řečeno, čehokoliv se domáhat a hlavně tímto způsobem.
Lidi, dejte se kur*va dohromady!!!!!!!!!!!
Tohle tady je trapas.
16. 9. 2010 22:24
Re: Ďalšie problémy s novým auto.cz
OK V starej verzii som na tretí klik mal na obrazovke test akéhokoľvek auta a teraz? Na dva kliky? Zbohom.