Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW Eos Black Style Premium: Kupé-kabrio jako bikolor

David Bureš
Diskuze (1)
Černá střecha pro kupé-kabrio Eos u našich západních sousedů stojí 1.195 euro.

Volkswagen tento měsíc rozšiřuje nabídku designových paketů pro své automobily. Po R-Line pro faceliftovaný Tiguan tu jsou hned dva pro kupé-kabrio Eos.

První paket se jmenuje Black Style Premium. Eos vybavený balíčkem těchto úprav má černě lakovanou pevnou skládací střechu a vnější zpětná zrcátka. Jeho vzhled navíc upravují 17palcová litá kola Minneapolis a zatmavená zadní okna.

Součástí paketu je vedle vzhledových prvků také sportovní nastavení podvozku.

Paket Black Style Premium v Německu stojí 1.195 euro, což je v přepočtu zhruba 30.500,- Kč.

Paket Sport & Style vylepší vzhled Eosu o 17palcová kola z lehkých slitin Michigan. Uvnitř jsou vyhřívaná přední sedadla kombinující šedou alcantaru s černou kůží, kožený volant, sportovní pedály z kartáčované nerezové oceli a prahy dveří s nápisem Sport & Style. Nechybí ani ambientní osvětlení prostoru pro nohy.

Sport & Style navíc rozšíří výbavu o dvouzónovou automatickou klimatizaci, navigační systém RNS 315, parkovací senzory, kontrolu tlaku v pneumatikách a přední sedadla s elektricky nastavitelnou bederní opěrkou.

Paket Sport & Style je možné pořídit ke všem motorizacím nabízeným pro Eos. Zákazníci tak mohou vybírat mezi trojicí motorů. Nabídka benzinových zahrnuje 2,0 TSI o výkonu 155 kW a 1,4 TSI ve dvou výkonových variantách s 90 a 118 kW. Naftový agregát je nabízen jeden, a to 2,0 TDI s výkonem 103 kW.

Cena paketu Sport & Style je v Německu stanovena na 2.250 euro (cca 57.400,- Kč).

David Bureš
Diskuze (1)
15. 11. 2011 12:16
sport & style
nějak si nemůžu pomoct, ale ta lišta na prahu s nápisem "Sport & Style", nějak mi to evokuje pantofle od vietnamců... to je sakra nenapadlo nic lepšího, třeba Volkswagen EOS?