Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW Passat R36: 300 koní, DSG, 4Motion

Libor Zezulka
Diskuze (134)
Volkswagen příští rok vyrukuje s další (ne)bezpečnou hračkou. Nebude pouze Golf R32, ale také Passat R36.

Volkswagen příští rok rozšíří rodinu svých bleskurychlých modelů o ostré provedení passatu s označením R36. Zdivočelý sedan střední třídy bude pohánět šestiválec s objemem 3.6 litru a výkonem okolo tři sta koňských sil (220 kW). Samozřejmě můžeme očekávat patřičně vyladěný podvozek se sportovními tlumiči a pružinami, minimálně 18palcová litá kola, dvouspojkovou převodovku DSG, jako velmi pravděpodobné se jeví i použití systému pohonu všech kol 4Motion.

Zahraniční média spekulují rovněž o dostupnosti obou karosářských variant – tedy sedanu i kombi. Rozsah vnějších úprav můžeme v tuto chvíli pouze hádat, dá se ovšem předpokládat, že aerodynamický kit bude docela výrazný. Možná se ladiči nechali inspirovat kouskem představeným na výstavě SEMA v loňském roce více, než myslíme.

Libor Zezulka
Diskuze (134)
20. 7. 2006 00:11
Re: PASSÁTNÍ PASSAT
S tím souhlasím... Já ho za zády nenapadám... nahoře jen konstatuji, co jsem mu už napsal jindy. Když se tu vyskytne týpek bez vychování... musí na to někdo upozornit, protože jinak by tu postupně vlčily mravy. Měl by se zařadit a snažit se tu prodávat myšlénky jako my všichni. Ale napadat kolegy? A mít to jako úděl na diskuzi... s tím nesouhlasím. Jo, končíme a věnujme se autům. :yes:
19. 7. 2006 23:45
Re: PASSÁTNÍ PASSAT
Cenu neznám... po 300 koních v Apoštolu netoužím, ale je dobře, že VW připravil Fordu (nadcházejícímu Mondeu) těžké spaní... o to jde.
19. 7. 2006 23:43
Re: PASSÁTNÍ PASSAT
Asi nesleduješ jeho ataky (podotýkám bezdůvodné) na mariho za poslední dny. Já ho nenapadám... Peytle... já s ním nic nemám. Já se vždy jen ozvu, když se k někomu chová jako prase... Vím o něm na auto.cz úplně vše... jak začínal, jak mu rostly křídla, co je to za internetového podvraťáka... jen si přečti jeho reakce nahoře - jemu nejde o to, zabojovat čestně o něčem, on jen napadá (mozková menstruace) pro napadání... a na závěr kolegu jen "jako" zesměšňuje... trpí nějakou podivnou úchylkou. Mohu ti tu teď vypsat všechny jeho fáze zde... a že jich bylo. Tvrdím, že nevím jakej je člověk, ale jako internet diskutér je to podvraťák roku... to ti podepíšu. A všechna jména, co jsem mu dal dokážu obhájit - zzoufalec, zzmrdík, zzmršenej grázzlík atd... není to nic osobního... na to nemá dost v hlavě, aby mě bral fatálně... já prostě jsem morální člověk... a diskuzi zde pojímám odpovědně a čestně. Tak, jako většina. a třeba se sekáme... ale vždy čestně, přímo a rovně. Na týpky jako je ZZ jsem vysazenej. I v životě. Mě prostě trochu zamrzelo, jak jste se pustili do mariho... kterej (to snad víme oba) je trochu jiná liga než nějakej ZZ... že to tedy musím takhle napsat.
19. 7. 2006 22:50
PASSÁTNÍ PASSAT
Co se to děje? Dozvěděli jsme se, že Passat, Apoštol, dostane 300 koní, DSG a 4Motion. Tenhle triumvirát... to jako má bejt ta trapná a špatná zpráva? Nějak nerozumím zabarvení diskuze. Apoštol je velmi důstojný reprezentant střední třídy... MondeoST valí 220 koní. Takže berme na vědomí, že Apoštol jich povalí 300... a bude tedy nadále existovat ve i variantě "GTI", to je vše. Jenom Peytl :yes: tu zaregistroval ten VW tah na branku... ano, souhlasím... Apoštol zamíchá v tomto specifickém segmentu silných sedanů střední třídy určitě karty. To nahoře, ten snímek... klid... pokud to tu čteš... víš o co jde. P.S. Mohl by mi někdo vysvětlit, co za postoj tu vlastně prezentuje ZZ? Vždyť on už tu jenom napadá kolegy... nedávno Paula, teď již třetí den mariho, přitom dnes až neskutečně zzle. Osobně jsem tu již opakovaně vypsal story o ZZ na auto.cz. Nevím jaký je v civilu člověk, ale jestli se chová naživo tak, jako na diskuzi, to jest zákeřně, podle, bez stopy morálky, odpovědnosti, čestnosti a férového boje... tak ho jen kopnout do zadku. :no: ... Apoštol ovšem - BRAVO :yes: