Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW Suran Cross: Prodloužený CrossFox

Diskuze (11)
Volkswagen v Argentině představil „terénní“ Fox s karoserií MPV.

Argentinský Volkswagen Suran (resp. model v ostatních latinskoamerických zemích známý jako SpaceFox) možná pravidelný čtenář Auto.cz zná – jedná se o jeden z bezpočtu verzí malého VW Fox.

Čtyřmetrové MPV loni prošlo faceliftem, který sblížil vzhled s o dvě třídy větším novým Sharanem. Nyní přichází ke slovu „terénní“ úprava, stylisticky vycházející z krátkého CrossFoxe.

Pohon obstarává známá osmiventilová šestnáctistovka, v Jižní Americe schopná spalovat benzin i etanol. Výkon je podle zvoleného paliva 74 nebo 76 kW.

Výbava zahrnuje USB, Bluetooth, kompletní elektrickou výbavu, parkovací senzory, klimatizaci nebo světelný a dešťový senzor. Cena je stanovena na 95.980 pesos, v přepočtu 390 tisíc korun.

Diskuze (11)
Avatar - Pekelná Micinka
28. 7. 2011 02:12
Dr. Fox
Asi v Jižní Americe nacisti pokračovali v "experimentech". Nakonec, taky to mohl být Halbkettenfahrzeug mit Direktschaltgetriebe... >:-[] >:-[] Ale co už, Argentina má motorismus ráda!
Avatar - Ada je zase tady
27. 7. 2011 22:07
Fešák!
Opravdu podařené! :yes: Určitě by si to tady našlo mnohem více zájemců, než ten turecký nastavovaný rendlík.

Proč se v Evropě až na výjimky prodávají jen auta, co tahaji břicho po zemi a mají o dvě čísla větší kola? Chápete, proč byl tak komerčně úspěšný Ford Fusion? VW dělá velkou škodu, že to není možno v EU objednat. Věřím, že jen zatím...

Při té příležitosti se ptám, proč Suzuki SX4 není dostupná ve variantě kombi. Určitě by se takový model prodával velmi dobře!
27. 7. 2011 21:39
Re: Strašidlo
A čo Fabia/Roomster v poplastovaných verziách? ;-)
Avatar - Guttalax
27. 7. 2011 18:30
Los Pagos
;-) Asi si takový model vyžádal trh.Jednoduché MPV . Víte prd za kolik platů si může takový Los Pagos toto auto koupit.Možná stačí jen 1ar políčka s maruškou a má vymalováno >:-[]
27. 7. 2011 16:12
Re: Strašidlo
Musim sa priznat, ze som bol sokovany (nie len dizajnom :no: :no: ), ked mi jeden zo spolubratov povedal, ze ked s nim jazdi v lete, tak sa mu pri plne zapnutej klime citelne!! zmensuje vykon motora. Ja sa sice musim priznat, ze na rozdiel od vas mnohych (mate za mna :yes: )- neviem akym sposobom je "napojena" klima na motor, ale uz mu to potvrdili i ini, ktori toto "auto" maju. Domnieval sa totiz, ze to je skor nejaka porucha, ale vraj sa to tyka nasich FOX-ov obecne. Este ze s nim nejde niekde na dovolenku do Chorvatska :-) . V kazdom pripade v tej Brazilii asi chladnejsie nebude....tak am prajem aspon nie prilis horuce leto :-) :-)