Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Výstřednější dodávku u nás asi nekoupíte. Na prodej je Mercedes V od Mansory

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Německá společnost Mansory si udělala jméno na extravagantních a výstředních úpravách drahých a exotických aut. Občas se ale podívá i na trochu obyčejnější vozy.

Příkladem budiž tento Mercedes-Benz třídy V, který je sice luxusní osobní dodávkou, pořád však osobní dodávkou. A jak asi tušíte, v Mansory se při jeho úpravě zaměřili především na zmíněný luxus. Vůz je momentálně na prodej v pražském showroomu značky Mansory.

Kabina dostala nové kožené čalounění, jemuž dominuje kombinace červené a černé, některé části interiéru jsou potaženy Alcantarou. Dostalo se také na karbonové dekory a stropnici ve stylu noční oblohy.

Za předními sedadly pak najdeme čtyři samostatná křesla s výraznými bočnicemi, opěrkami loktů a podnožkami. Bohatě nastavitelné sedačky jsou otočené a umí cestujícím poskytnout masáž. Zajímavě pak vypadá podlaha, která je dřevěná.

Měnil se ovšem i vnější design. Vůz dostal dvoubarevné lakování kombinující černou metalízu a šedou matnou barvu, a různé sportovní doplňky: například přední spoiler, prahy, zadní difuzor nebo střešní spoiler, vše z uhlíkových vláken, dále 19palcová kola či výrazné koncovky výfuku.

Video se připravuje ...

Pod kapotou pracuje turbodiesel o objemu 2,1 litru, který poskytuje maximální výkon 174 kW. Spojen je s automatickou převodovkou a pohání zadní kola.

Auto je nové, upravené bylo letos a za sebou má zatím jen 510 kilometrů. Cena, jak jistě tušíte, není zrovna nízká. Prodejce žádá 189.900 eur, což je v přepočtu asi 4,67 milionu korun.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme