Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Žena izraelského premiéra bude jezdit v opancéřované Škodě Superb

ČTK
Diskuze (7)

Manželka izraelského premiéra Sara Netanjahuová dostane k soukromému použití opancéřovaný osobní vůz. Je to poprvé, kdy v Izraeli takové bezpečnostní opatření schválili pro choť předsedy vlády.

Podle zpravodajského serveru Ynet bude mít Netanjahuová k dispozici auto Škoda Superb, které v opancéřované verzi přišlo na více než milion šekelů (7,7 milionů korun).

Podle Ynet má být auto do Izraele dodáno v příštích dnech spolu s dalšími vozy pro vysoké představitele. Ynet napsal, že opancéřovaný vůz používá premiér a z dalších členů vlády na něj mají nárok jenom ministr financí a ministr obrany.

Video se připravuje ...

Bezpečnostní odbor premiérova úřadu požádal ministerstvo financí o vyčlenění peněz na nákup auta pro první dámu v roce 2018, důvodem byly bezpečnostní obavy. Ne všichni na ministerstvu financí s nákupem pro premiérovu ženu souhlasili, ale nakonec byla žádost schválena.

Sara Netanjahuová tvrdí, že ona sama o speciální vůz nepožádala a že o žádosti ani nevěděla. Její bezpečnost stejně jako bezpečnost jejích dvou synů zajišťuje jednotka Magen z premiérova úřadu. Premiéra střeží bezpečnostní služba Šin Bet.

Podle Ynet používá Netanjahu opancéřované auto při cestách do určitých oblastí nebo v době bezpečnostního napětí.

ČTK
Diskuze (7)

Doporučujeme

15. 10. 2020 21:37
Re: Multimedia
Aj tak je to všetko prd platné, na Covid je pancier stále slabý...
Avatar - Jerry.Gunman
15. 10. 2020 09:26
Re: Multimedia
Dozajista tam bude i verze hebrejská, i anglická, německá, francouzská - a nepochybuji o tom, že paní premiérová (resp. její ochranka) tyto verze zvládne daleko lépe, nežli nějaký blbeček s fotkou blba Milouše Jakeše jako svým avatarem :D

I když... párkrát jsem v Izraeli pracovně byl - a od nikoho jsem neslyšel tak jadrné koncentráčnické vtipy, jako od chlapů, kteří měli vytetovaná čísla. Směješ se u toho - a zároveň Ti běhá mráz po hřbetě
L chaim!
15. 10. 2020 08:17
Re: Multimedia
Nepochybuj o tom, že mají hebrejskou verzi. Jinak tedy je tedy je ale tvoje poznámka dost nevkusná. O některých věcech se prostě nežertuje. :-(
Avatar - Jerry.Gunman
14. 10. 2020 22:57
Chytří Izraelci
Oni Yehudim jsou (a musejí) být chytří, jinak by nepřežili.
Takže evidentně velmi dobře vědí, proč se rozhodli právě takto

A že je to pro Škodovku vynikající PR, o tom není sporu :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
14. 10. 2020 18:02
Prostě...
...dobrý vkus! :-) :yes: