Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Žena si nechala do zápěstí implantovat čip z klíčku Tesly. Chce si usnadnit odemykání vozu

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Bezklíčový přístup a startování dnes už patří mezi obvyklé prvky výbavy. Ale co když s sebou nechcete nosit ani ten malý "klíč"?

Zvláštní řešení nabízí jistá mladá žena, která si říká Amie DD a která o sobě mluví jako o biohackerce. Biohacker je zjednodušeně řečeno člověk, který si „vylepšuje“ tělo různými kybernetickými zařízeními.

Právě Amie si například do zápěstí nechala implantovat čip z klíčku Modelu 3 od Tesly.

Takzvaný RFID čip musela nejprve vyjmout z plastové karty, která funguje k odemykání a zamykání Modelu 3, a pak jej nechala zapouzdřit do biopolymeru. Následně se obrátila na muže s přezdívkou Pineapple, který se zabývá biohackingem. Ten čip ženě implantoval do zápěstí.

Výsledkem „operace“ má být možnost odemykat auto pouhým přiložením ruky. Jak přesně to bude vypadat, nám Amie DD jistě brzy ukáže v samostatném videu.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

30. 11. 2020 22:17
Ivule
Nevím no, já bych si nikdy nic takového do ruky nenechala implementovat už jen z toho důvodu, že tomu moc nevěřím :) To já jsem daleko více na takové ty klasické klíče, i třeba ať jsou to klíče ke starým autům, jen vystřelovací. Třeba tímto se zabývá firma www.autokluc24.sk a odtud je mám i já.
31. 8. 2019 15:57
Re: Remote Control
Clovek zasne jak jsou na svete vymatlany lidi. Snad ji to krave aspon zacne hnisat.
13. 8. 2019 21:16
Re: Remote Control
:yes:
Avatar - xmarek
13. 8. 2019 20:18
Remote Control
Ať se ji odemykán daří. Třeba si jednou odemkne i hlavu na verzi POUZIVAM 1.0 :-[]