Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2012, středa 7. března: Autosalonová fotogalerie

Aleš Jungmann
Diskuze (7)
Hrozny zvědavých novinářů a špionů ostatních automobilek ve druhý den trochu prořídly a tak byl čas auta prozkoumávat opravdu detailně. Nyní zveme i vás na virtuální prohlídku výstaviště.

Co v galerii ze druhého dne najdete? Tak například žhavou hvězdu, Mercedes-Benz třídy A. Zajímavé to bylo i na stánku BMW, kde se jeho rival, mnichovská jednička, převlékla do sportovního úboru: jde o koncept M135i. To ale není zdaleka vše, co stánek bavorské automobilky nabízí. Pro vyznavače poněkud klidnějšího cestování je zde zbrusu nová řada 6 Gran Coupé.

A když luxus, tak pořádný: ze stánku BMW to není ke stánku Rolls-Royce daleko a věřte, že byste tam měli zajít, pokud vás z výstavní show začne trochu bolet hlava. Faceliftovaný Phantom vyzařuje doslova obří dávku klidu.

Ženeva 2012, úterý 6. března: Autosalonová fotogalerie

Vítr ve vlasech by vám pak mohla načechrat nová Lancia Flavia, zajímavé svezení jistě bude i v bratrské dvojici zadokolek Toyota GT 86 / Subaru BRZ. Říkáte, že si chcete užívat ekologicky? Pak je tu Morgan Electric Plus E nebo maličký, nicméně taktéž svižný Smart Brabus Electric. V galerii toho ale najdete mnohem, mnohem více.

Ženeva 2012, pondělí 5. března: Autosalonová fotogalerie

Aleš Jungmann
Diskuze (7)
Avatar - Pekelná Micinka
8. 3. 2012 13:10
Re: Pohled střelce
Hééééééénn, héééééééééééééééééééééééééénnnn. >:D
Avatar - LEGOPARK
8. 3. 2012 12:58
SEAT Ibiza facelift ???
A to SEAT nepredstavil ten facelift Ibize??? Naco cakaju???
Avatar - Choochoo
8. 3. 2012 10:47
CC
Nejak mi tam uplne nezapada to CrossCoupe. Je to takove, jako kdyz na starsi auto nasroubujou akorat velky kola. Ty velky z toho delaj tak trochu ne dobre proporcionalne navrzene auto, tak trochu ohava. Za me teda z tech fotek nejhorsi vytvor :no:
Avatar - 3_diamanty
8. 3. 2012 08:13
ten modry aston
cista kopia mondea >:D uz to chce len logo ford na kapotu a mame novy mustang :yes:
Avatar - Starfighter
8. 3. 2012 08:09
Pohled střelce
[odkaz] >:D :yes: