Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor zve na muzejní noc mezi traktory

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Zetor Gallery, výstavní prostor v Brně Líšni, představující nejen historie traktorů značky Zetor, ale i její současnost, se už pošesté zapojí do programu Brněnské muzejní noci.

Návštěvníci Zetor Gallery se v sobotu 18. května mohou těšit na netradiční zážitek v podobě prohlídky zemědělské techniky ve večerních hodinách od 18:00 až do půlnoci.

K vidění jsou zde zemědělské stroje značky Zetor. Ve čtyřech sálech se návštěvníci mohou seznámit s více než sedmdesátiletou historií brněnského výrobce traktorů. Prohlédnout si, vyfotografovat, ale i nasednout do traktorů nebo nahlédnout pod kapotu bude možné nejen u historických modelů, ale i u těch moderních.

Na návštěvníky čeká speciální výroční výstava „Legenda Zetor Crystal 1968–2018“ popisující 50letou historii výroby tohoto modelu. K vidění, focení i vyzkoušení budou mimo jiné i traktory Zetor 25A, Crystal 12045 i pásový 2023.

Pro malé i velké fanoušky značky je připraven i doprovodný program. Děti se projedou ve šlapacích traktůrcích a mohou si vyzkoušet svou zručnost v dílničkách či si otestovat vědomosti v kvízech. Pro dospělé je připravený speciální vědomostní kvíz o softshellovou bundu Zetor. K dispozici bude také simulátor čelního nakladače či počítačové hry Pure Farming.

Vstup během akce je 25 Kč, děti, držitelé ZTP a senioři starší 65 let mají vstup zdarma. Muzejní noc skončí o půlnoci a poslední návštěvníci budou vpuštěni do Zetor Gallery ve 23:30. V minulých letech navštívilo Zetor Gallery během akce tisíce osob.

Zdroj: Zetor Tractors a.s.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme