Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Brera – magnet na ženy

redakce AUTO.CZ
Diskuze (52)
Aby se za vámi ohlížely ženy, nemusíte vypadat jako Brad Pitt. Stačí si koupit Alfu Brera. Naštěstí Brera není jenom o vzhledu.

Když chcete použít auto coby návnadu na ženy, nemusíte nutně kupovat Lamborghini, Ferrari nebo Porsche. Vystačíte si i s Alfou Brera neboli atraktivním italským kupé za necelý milion korun. Ukážeme vám, jak se s Alfou loví, ale samozřejmě vám v první řadě povíme, jak se s ní jezdí, jaké má dobré a jaké špatné vlastnosti. Hezky se bavte u třetího pokračování Roadlook TV. Další podrobnosti najdete v sekci Magazín v redakčním testu


Roadlook TV je od ledna 2008 součástí nového pořadu Auto Moto Styl, který si můžete naladit každých 14 dní v sobotu v čase oběda na obrazovkách České televize, programu ČT 1.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (52)
20. 9. 2006 21:47
Re: TEDA
Možná ji držíš moc zkrátka, kup delší provaz. Ideální je tak 2 metry ;-)
17. 9. 2006 10:39
Re: DĚKUJEME ZA PŘÍSPĚVKY!
:yes:
16. 9. 2006 10:39
Re: TEDA
Ovládej se. A pozdravuj Breru... Jane... s Alfa démanty v očích a s velikou, velikou touhou...
15. 9. 2006 20:16
TEDA
když jsme u těch manekýnek, tak... Breru nešukám. Zato sledovat vás dva, pánové, v akci... jsem dokonale odzbrojen :-) :yes: :yes: Špica. špica, špica :-) :-) :yes: To se vám zas něco pvedlo... Jo...rudá Brera, rudé rty, rudej západ slunce... a rudá knížka ;-) :-) Tak velká, velká pochvala. Moc to cením. Až se na tohle podívaj mladí bejčci... to budou noční poluce. BRAVO :yes: :yes: P.S. Prsteny neberu, aby jako bylo jasný ;-)