Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi Q7: emo trailer (video)

Libor Zezulka
Diskuze (48)
Když chcete, aby desítkám novinářů běhal mráz po zádech, není nic jednoduššího, než jim v atmosféře očekávání nové Q7 pustit video napěchované emotivními záběry a podkreslené chytlavou hudbou. Podívejte se na něj.

Když chcete, aby desítkám novinářů běhal mráz po zádech, není nic jednoduššího, než jim v atmosféře očekávání nové Q7 pustit video napěchované emotivními záběry a podkreslené chytlavou hudbou, která bude v uších znít ještě dlouho po skončení uvítací show. Audi si dalo na výrobě propagačního videa pro novou Q7 opravdu záležet a výsledek podle toho vypadá. Co říci víc? Podívejte se a třeba vyjádřete.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Libor Zezulka
Diskuze (48)
17. 9. 2005 20:55
Re: Skromný názor fandy 4 kruhů na Q7
Naposledy píši - nemá to nic s nějakou tvou představou o nedotknutelnosti. Je to jen o jednom - já napíši vážný příspvek a ty zareaguješ ne na příspvek, ale na jedno písmeno v něm... To je to co mně zaráží. Neutíkej se k mravům, k nedotknutelnosti... je to jen o tom.
17. 9. 2005 10:04
Re: Skromný názor fandy 4 kruhů na Q7
Líbat mě na dobrou noc nemusíš, ale není od věci trochu vnitřně zapracovat na mravech. A nedomnívej se, že úspornost textů je známkou kvalit autora ;-) Zde platí jen jedna výjimka, a tou byl Ernest Hemingway... než si ustřelil palici...
16. 9. 2005 23:02
Re: Skromný názor fandy 4 kruhů na Q7
O to nejde. Jsem tu zvyklej na ledacos. A právě takovéhle rejpání tu praktikujou lidi, mezi které tebe zařazené nemám, lidi, pro než je rejpavej příspěvek vrchilem jejich úsílí o napsání románu. Pokud je tohle tvé téma, tak se můžem dohodnout a já vezmu na vědomí, že takhle rejpáš, i když, jak píšeš nahoře, je ti bůh svědkem, že to děláš jednou za sto let. Tomu nerozumím. Prostě mi to rejpnutí k tobě vůbec nepasuje. Jsem zvyklej, že máš vždy věcný příspěvek. Popravdě musím napsat, že mě to od tebe dost překvapilo. Jsem přesvědčený, že tohle si dělat nemáme... P.S. Věta - každej jsme jinej, je trefná asi tak jako ho*no v popelníku. A to žes nevymáchaná huba, s tím se nechlub ;-) :yes:
16. 9. 2005 22:44
Re: Skromný názor fandy 4 kruhů na Q7
Nerejpej jak nějakej zelenáč. O té chybě vím. Přijal jsem nedávno rozhodnutí, že nebudu připojovat opravy. Dneska jsem napsal možná 100 příspěvků... chybuji, jistě, ale že se tu budem trénovat ze skloňování bych zrovna u tebe nepředpokládal. Můj názor - zcela nevhodné rejpnutí. Neumím si představit, že bych ti to udělal.
16. 9. 2005 22:28
Re: Skromný názor fandy 4 kruhů na Q7
Bylo to dost napínavý. Co já se tu všechno nenaučím... Doufám že mi tu dovolíš psát tak, jak to učila učitelka ČJ mně. P.S. Tohle snad ani nebudu komentovat :no: