Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi Q7 připraveno k boji (nové foto)

Libor Zezulka
Diskuze (61)
Postupné odhalování Audi Q7 spěje do závěrečné fáze. Automobilka uvolnila fotografie z náročného testování.

Nové luxusní SUV od Audi s označením Q7 se už brzy dočká velkolepé premiéry na významném mezinárodním autosalonu, jež se koná na domácí půdě, a tak výrobce stupňuje strategii postupného odhalování. Po několika tajemných snímcích ukazujících siluetu a poté přední a zadní část vozu se dostalo na klasické fotografie z dvouletého testování.

Audi v tiskové zprávě barvitě popisuje průběh náročné testovací procedury, která probíhala na rozpálené poušti v Africe, v pětatřicetistupňových mrazech v oblasti polárního kruhu, ale také na silnicích v okolí Floridy, prašných cestách v Americe, Evropě, Brazílii i Asii, v hustém provozu velkoměst a samozřejmě okruhu Nürburgring.

Než sjede z výrobního pásu první sériová Q7, urazí toto luxusní SUV více než milion kilometrů v nejrůznějších klimatických podmínkách, na všech možných površích a různém terénu (samozřejmě se nezapomnělo na testy průchodnosti terénem, brodivosti atd.), aby poskytovalo zákazníkům za všech okolností prvotřídní komfort a jízdní stabilitu.

Jelikož se premiéra a zároveň první projížďka s Audi Q7 nezadržitelně blíží, budeme moci brzy posoudit, nakolik se sliby shodují s realitou a zda se Mercedes-Benz třídy M či BMW X5 netřesou před novým konkurentem zbytečně. Zvláště Mercedes-Benz podpořený úspěšným nástupem nového emka může nad Q7 ohrnovat nos, ale kdo se směje naposled….

Libor Zezulka
Diskuze (61)
2. 8. 2005 22:31
QUASIMODO
Quasimodo příchází. Zadní blinkry jsou maska - ty budou bez vady. Sloní uši doufám vymění. A pak až kolem tebe pojede, zastav a obejdi to svoje. Odvahu znovu nasednout už mít nebudeš. Je jen jedno řešení - Q7. Drzoun, pózér, rváč, ostrej hoch do ostrý doby. Chce to pořádný brejle, kostkovanou košili od Marlboro Classics, na levačku Hamilton, mod. Khaki a boty v kterejch když někoho nabereš, tak přestane nadlouhu milovat barový židle. Jo, vem kombinačky a v garáži z něj servi tu okrasu kolem bočních oken. Pak vem na rohu pár galonů a naber směr. Mapu nepotřebuješ, nech to na Q7.
2. 8. 2005 22:09
Re: Krtek kutí – Vosí test (26)
No, tebe většinou chválíme. Ti, co se p-o-k-u-s-i-l-i ti - nedůvodně -vynadat... ti se propadli někam do opravdového propadliště dějin.
2. 8. 2005 21:17
Re: Krtek kutí – Vosí test (26)
Bravo P.S. narážky... narážky? to jsou pěkné bodyčeky... mám uz rozsekanou pr*el na cucky Já se prostě směju nahlas Lonesi... špica P.P.S Auto motor und VW vorever