Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dacia též míří na náplavku, kultovní Duster nesmí chybět!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Na výstavě Auta na náplavce konané o posledním prázdninovém víkendu uvidíte také modely automobilky Dacia. Co kromě populárního Dusteru na pražské nábřeží přiveze?

Video se připravuje ...

Povídání v sídle automobilky Dacia jsme začali o výstavě jako takové. „Spojení krásného panoramatu pražského hradu a motorismu je absolutně geniální. Překvapilo mě, kdo se toho ujal. Ale možná je lepší, že akci organizuje vydavatelství odborného časopisu, než někdo, kdo s auty nemá vůbec nic společného,“ říká Zdeněk Grunt, generální ředitel společnosti Renault, pod jejíž křídla automobilka Dacia spadá.

Samozřejmě nás zajímalo, které modely Dacia na náplavce ukáže. „Přivezeme kompletní modelovou řadu, tedy všech šest modelů,“ prozradil zástupce značky s tím, že chybět nebude ani u nás tolik populární Duster. „Je to naše vlajková loď, musíme ji prezentovat všude. Je to nejznámější model, který zákazníci od Dacie znají.“

Unikátní výstava Auta na náplavce se bude konat od 31. srpna do 3. září na obou pražských nábřežích Vltavy. Kromě vozů je pro návštěvníky připraven také bohatý doprovodný program, včetně koncertů kapel Jelen, Monkey Business či zpěváka Tomáše Kluse. Vstupné na akci je během všech dnů zdarma. Více informací naleznete také na naší oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)