Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW řady 6 v Mission: Impossible

David Bureš
Diskuze (7)
Nová šestka si v novém akčním snímku zahraje po boku Toma Cruise.

V polovině letošního prosince vstoupí do českých kin snímek Mission: Impossible - Ghost Protocol, který je čtvrtým dílem této akční ságy. Po boku hlavního hrdiny Ethana Hunta v podání Toma Cruise si zahraje nové BMW řady 6. Některé scény tohoto filmu se natáčely i v Praze.

Z následujícího snímku je patrné, že se diváci mohou těšit na obě karosářské varianty řady 6, v propagačním videu se totiž objevuje červené kupé a černý kabriolet. V novém akčním snímku si zahraje i koncept BMW Vision EfficientDynamics, první předobraz chystaného sporťáku i8.

V minulých snímcích série Mission: Impossible se objevilo například Porsche 911 Carrera Cabrio nebo Lamborghini Gallardo.

Aktuální generace BMW řady 6 se prodává od letošního ledna. Jako první se v prodeji objevil kabriolet, kupé následovalo v létě. Do budoucna je počítáno i s čtyřdveřovou variantou, která pravděpodobně dostane přívlastek Gran Coupé.

David Bureš
Diskuze (7)
8. 11. 2011 23:04
Re: By
Tak nic. Očividně Apple product placement prakticky vymyslel (minimálně ve svém odvětví). Za něco platí, za něco platí jim a někdy jedou protislužby. Asi jsem četl nějaký špatný překlad, protože to bylo určitě v českém článku. Jak říkám, nesleduji to :-)
8. 11. 2011 22:53
Re: By
V Austrálii taky. V USA to dříve bylo celkem běžné, ale v poslední době jablko zmizelo. Počítače jsou to jednoznačně Apple, ale logo je více či méně maskované. Já to tolik nesleduji, ale vím, že Apple je dlouhodobě proti product placementu. Také jde o to, že s malou produkcí navíc třeba v pochybnější zemi se těžko budou soudit. Ale v USA na úspěšném titulu by se mohli pěkně zahojit. V nějakém českém seriálu jsem viděl zamaskované Apply a zamaskovaná loga na autech. Ale už nevím, kde to bylo. Je jen otázka, kdo koho chce, nebo nechce.

Auto je to pěkné, ale předchozí generace mě uhranula víc, ač byla designově kontroverzní. Počkám si ještě na M6. Když dojde na kupé, tak dám nejspíš přednost 911. Ještě jsem ji neměl v rukou, ale dávám v ní velké naděje.
Avatar - saldy
8. 11. 2011 22:49
Re: By
Tak takovejch nás tu bude asi víc >:D
8. 11. 2011 18:20
Re: By
V kdejakém přihlouplém argentinském nebo bůhvíjakém seriálu jsou výrobky Apple bezostyšně dávány na odiv včetně ukouslého jablka a evidentně to nikomu nevadí.

Mimochodem, ten bavoráček je opravdu parádní, ať už jako kupé nebo kabrio. Klidně bych se v něm dovedl představit. :-)
8. 11. 2011 14:24
Re: By
Záleží, kdo za kým přijde. Výrobce může chtít reklamu pro svůj produkt, produkce může chtít dokreslit image postavy, firmě to může a nemusí vadit. Od toho se odvíjí, kdo komu platí a kolik. Apple patří mezi odpůrce "product placementu". Takže se logo Applu maskuje, aby nemuseli platit. To ale v celovečerním filmu moc dobře nejde. Proto mi to, co popisuješ ty, přijde trochu zvláštní.