Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW Individual si vyhrálo s interiérem šestkového Gran Coupe

Michal Fokt
Diskuze (1)
BMW Individual připravilo speciální edici modelu řady 6 Gran Coupe a M6 Gran Coupe. Vznikne pouze 110 těchto exemplářů.

BMW Individual si obvykle odprezentuje něco ze svého potenciálu na novince mateřské automobilky a čeká, zda "vábnička" zabere na zákazníky, v tomto případě je však situace poněkud jiná. Exkluzivní divize mnichovské značky tentokrát připravila speciální "tuning" čtyřdveřové šestky, respektive její sportovní verze M6 a bude ho nabízet jako celý komplet.

BMW individual nerozlišuje, zda v tomto případě zákazníci zvolí klasickou verzi nebo provedení M6, ale má jasno v tom, že nabídka skončí, jakmile se objeví stodesátý zákazník. O co se tedy přesně jedná? BMW 6 Gran Coupe dostane exkluzivní šedý lak Sophisto Grey, mnohem zásadnější jsou však modifikace interiéru.

Auta budou vybavena audiosystémem Bang & Olufsen se šestnácti reproduktory, čalounění je provedeno v bílé kůži Merino Opal White a doplněno o strop v černé Alcantaře a lesklé černé dekory Piano Black. BMW Individual přidává ještě speciální držák nápojů a ačkoli to úplně nesouvisí s autem samotným, součástí kompletu je ještě pár sluchátek BeoPlay H6 v ceně 400 euro. Dostupnost a cena této B & O edice zatím nebyly zveřejněny.

Michal Fokt
Diskuze (1)
Avatar - CarlosOstrava
5. 6. 2014 06:19
závist
Upřímně závidím (v dobrém) těm 110 šťastlivcům, kteří si jej pořídí!!!
Krása... :yes: :yes: