Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW ohlásilo příchod modelu i3 ve speciální edici Electronaut

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)
Mírně upravené elektrické BMW si bohužel jen tak nekoupíte, edice je totiž určena speciálně pro majitele prvního čistě elektrického vozu bavorské automobilky, modelu ActiveE.

Severoamerické BMW oznámilo příchod očekávaného BMW i3 Electronaut edition. Tato verze byla ohlášena již v prosinci 2013 a jedná se vozy speciálně pro majitele BMW ActiveE, což je první elektromobil této značky založený na kupé řady jedna. Automobil bude mít několik nadstandardních prvků výbavy jako například vyhřívaná sedadla či rychlonabíjení, které zvládne dobít baterii vozu na 80% za půl hodiny.

Nebudou chybět ani exkluzivní změny v interiéru jako například exkluzivní znáčky uvnitř i vně vozu, koberečky, speciální modrý rámeček registrační značky a další. Zákazníci rovněž dostanou mimořádný přístup k BMW i Smart Charging aplikaci pro chytré telefony. Zatím toho mnoho nevíme, ale aplikace by pravděpodobně měla pomáhat řidiči s využitím elektrické energie vozu pomocí „automatického vypočítání každodenních nabíjecích cyklů s ohledem na finance.“ Veškeré přidané příslušenství běžně stojí okolo čtyřiceti tisíc korun, v edici Electronaut je však zdarma.

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)