Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW řady 7: Drobná vylepšení pro příští modelový rok

David Bureš
Diskuze (3)
Modernizovaný velký sedan z Bavorska bude zřejmě oficiálně představen na dubnovém autosalonu v Pekingu.

BMW začne ještě letos prodávat modernizovanou řadu 7. Faceliftovaný automobil bude uveden na trh jako modelový rok 2013. Úpravy nebudou nijak zásadní, očekávat máme drobné změny vzhledu a modernizovanou techniku. Prodej modernizované řady 7 má být zahájen během letošního léta.

Úpravami projde také hybridní varianta ActiveHybrid 7. Jelikož BMW chce, aby byla technika tohoto auta účinnější než dosud, je možné, že současný vidlicový osmiválec bude nahrazen šestiválcem, který používá menší ActiveHybrid 5.

Současný ActiveHybrid 7 vychází z 750i, se kterou sdílí 4,4litrový osmiválec. Ten je však v případě hybridní sedmičky naladěn na 330 kW (449 k), tedy o 42 koní více než v 750i. Celkový systémový výkon hybridní soustavy v ActiveHybrid 7 pak činí 342 kW.

Těšit se můžeme i na modernizovanou Alpinu B7, která nejspíše dorazí příští rok.

Modernizovaný mnichovský sedan už v minulých měsících zachytily během jeho testování objektivy fotografů. Podle maskování je jasné, že změn dozná přední nárazník, světlomety s charakteristickými kroužky dostanou další pás diod v horní části a přepracován bude také zadní nárazník. Směrovky se přesunou na vnější zpětná zrcátka.

Šestiválcové motorizace, které dosud musí vystačit se šestistupňovými automaty, budou nově dodávány s osmistupňovou automatickou převodovkou.

Pravděpodobné je navýšení výkonů u většiny motorů, což však době přeplňovaných motorů není tak složité jako dříve.

David Bureš
Diskuze (3)
19. 3. 2012 15:51
Re: Facelift
[odkaz]
Avatar - salamoon
18. 3. 2012 18:43
Re: Facelift
mam pre teba radu,sup sup k ocnemu.... :yes:
Avatar - Starfighter
18. 3. 2012 10:57
Facelift
Proč to u BMW udělali? Teď, aby Kia rychle sehnala fotky sedmičky po faceliftu a honem překopírovala nové detaily >:-[]