Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW v létě představí nový model. Neví se jaký

Libor Zezulka
Diskuze (71)
Automobilka BMW oznámila, že na British Motor Show představí zcela nový model. Neřekla však, o jaký model půjde.

BMW oznámilo, že na letošní British Motor Show, která se uskuteční v červenci, představí zcela nový model. Zatím není jasné, o jaký model půjde, neboť BMW nezveřejnilo žádné bližší informace a jméno novinky pochopitelně tají. V tuto chvíli víme pouze to, že na výstavní ploše novinku doplní speciální edice MINI GP a studie MINI Traveller Concept. Rolls-Royce na domácí půdě ukáže výroční model 101EX.

Otázka do diskuse: Jaký model podle vás BMW představí? Půjde o většího brášku X5, který by se pustil do boje s Mercedesem GL, či snad novou generaci samotné X5, nebo to bude nějaký hybridní model či nový sporťák?

Libor Zezulka
Diskuze (71)
25. 5. 2006 00:08
Re: OT: 2007 Toyota Corolla - poprvé bez maskování!!!
Přesněji - snaha o evropskej design. To, zda bude aktuální nám potvrdí čas až vyjede. Hit to nebude... jsou tu jíní koníci... ale má naději oslovit i mladší klientelu...
24. 5. 2006 23:28
Re: OT: 2007 Toyota Corolla - poprvé bez maskování!!!
Konečně čumák k akceptaci... Jinak zadní boční okno... cejtím problém... a boční pohled... trochu obava abychom v tom nehledalo Clio x 207... ale proti stávajícímu modelu... jiný nebe :yes:
24. 5. 2006 22:56
NOVEJ BAVORÁČEK
No, tak to je rébus... kam se hrabe sudoku... X5... prorocký náznak Marka... to zní velmi slibně... jenže si říkám, jestli by BMW předvádělo nový dělo ausgerechnet v Anglii... na tohle mi pasuje spíš nové MINI...