Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Demonstrace proti Vošickému: Billboardy, amplióny a trestní oznámení. Ale co dál? (+video)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (130)
Před centrálou českého Hyundaie protestoval jeden z největších dealerů značky u nás. Nikdo další se k němu však zatím nepřidal...

Dnes jsme vám již ukázali nejzajímavější úryvky z trestního oznámení podaného na Vladimíra Vošického panem Antonem Fischerem, jedním z největších dealerů značky v ČR. Fischer bojuje za odvolání Vošického z funkce, a to kvůli údajnému požadavku na úplatek. Ve 12:30 začala demonstrace za odvolání Vošického přímo před sídlem Hyundaie na Siemensově ulici v Praze.

Přesně na čas přijela kolona automobilů polepená fotografiemi Vošického a hesly „Vladimíre, odstup“! Z reproduktorů zněla hlasitá smyčka vyzývající Vošického k odstoupení, přičemž cela kolona vzbudila rozruch. Na obou příjezdech Siemensovy ulice pak stojí rovněž další velké billboardy. Iniciátora celé akce, Antona Fischera, jsme se zeptali, proč přistoupil až k takto zásadnímu kroku.

Video se připravuje ...

„Celou dobu jsem si myslel, že když jsem postavil prémiový autosalon a snažil jsem se poskytovat ty nejlepší služby na nejvyšší úrovni, tak že tím člověk plní to, co Hyundai požaduje. Fungovalo to pár let, přičemž minulý rok byla vzpoura dealerů, které jsem v té době úplně nerozuměl. Ukázalo se, že dealeři měli rozdílné podmínky a nebyli jednotní. Podmínky stanovuje sám pan Vošický a upravuje je podle toho jak je mu kdo sympatický,“ říká Fischer.

„Vrcholem všeho bylo, když v létě tohoto roku začal ode mě vyžadovat úplatek. Opakovaně po mně chtěl pětadvacet procent z provize. Pro naši firmu přitom jde o životně důležité bonusy, pokud chci profitovat. Mám k tomu důkazy a v souvislosti s tím jsem podal trestní oznámení i s popisem průběhu na státním zastupitelství. Dnes jde o to, zda se Hyundai postaví za pana Vošického, který podle mě nemá na této pozici co dělat. Pokud pan Vošický neodstoupí, budou zde vozy stát minimálně týden, jen v noci budeme zeslabovat reproduktory. Buď bude Hyundai krýt tyto praktiky, nebo Vošického odvolá a bude se distancovat od toho všeho. Svou stížnost jsem nejprve neoficiálně posílal na evropskou centrálu, tam však můj list ignorovali a neodpověděli, načež se rozjela kampaň proti mé osobě, což je typické pro pana Vošického," zakončuje své vyprávění Fischer.

Zatím se však jedná o izolovanou akci Antona Fischera, který rozesílá výzvu i dalším dealerům. V tuto chvíli se k němu ale nikdo další nepřidal. Zatím to tedy vypadá spíš na plácnutí do vody... A že by stopku Vošickému vystavila přímo evropská centrála, to si těžko představit. Podle našich informací je pozice českého šéfa velmi silná.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (130)
26. 11. 2015 23:13
Re: studenti co jsme rozháněli se asi mstí
Měli tam bojlery, asi deset tisic tam měli těch bojlerů. A měli sedum prasat! Prostě. Buď víc a nebo bez Antona.
Re: Véčko
Vypatlany Vasku který snís o Passatu 2.0 TDI, vabis je stejný vypatlanec jako ty. Takze je jasné ze mu aplaudujes.
26. 11. 2015 14:35
Re: Véčko
taky jsem si to přečetl a dooost zajííímavé >:D dík vabisi, jsi jednička :yes:
Avatar - Andrejka89
26. 11. 2015 08:46
Re: vladimireodstup.cz/
snad ty korejské nesmysly zavřou celé, nejen slizkého kima
Avatar - _Karel_
25. 11. 2015 17:57
Re: studenti co jsme rozháněli se asi mstí
Najde se z poslední doby článek, kde jsi se zúčastnil, a obešlo se to bez nadávek z tvojí strany?