Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dosáhneme německé kvality, říká Alfa Romeo

Libor Zezulka
Diskuze (227)
Alfa Romeo chce výrazně zlepšit kvalitu svých automobilů a dohnat v anketách spolehlivosti německé rivaly.

Alfa Romeo má velké plány. V následujících letech hodlá zlepšit kvalitu svých produktů, odrazit se ode dna v anketách hodnocení spolehlivosti JD Power a dosáhnout úrovně uctívaných německých rivalů. Jelikož letos skončila italská automobilka na posledním místě z 32 hodnocených (BMW bylo šesté, Audi deváté a Mercedes-Benz se propadl na jednadvacáté místo) a plánuje návrat na americký trh, nemá příliš na výběr.

Kvalita se musí zlepšit. Šéf strategického plánování značek Alfa Romeo a Maserati Karl-Heinz Kalbfell k tomu řekl: „Musíme být lepší než naši rivalové, abychom dokázali, že myslíme vážně, co říkáme. Když se podíváte na 159 nebo Breru, poznáte, že jsme udělali obrovský krok kupředu.“ Kalbfell nechce zvýšit pouze kvalitu produktů samotných, ale zlepšit rovněž zákaznický servis a více zapojit dealery i dodavatele. Kdy Alfa Romeo úrovně německých rivalů dosáhne bohužel nesdělil.

Libor Zezulka
Diskuze (227)
21. 11. 2005 19:25
Re: Pro GTI
Zapomínáš, že to neřekl vrátnej u brány, nýbrž vysoce postavená figura... Jinak, pláčeš u špatnýho volantu. Kdybys věděl, jak vnitřně fandím Alfě, aby byla tak dokonalá v kvalitě, jako ve své vizáži, nenapadal bys mě nasmyslným argumentem, že jsi rozkousal tři Golfy a ani jeden ti nechutnal...
20. 11. 2005 20:44
Re: To je pravda
Kde prodávaj ty názory, že neumím přiznat, že je něco lepšího než Guru? Nejste s Tomem na společný dovolený v Ósace? Tom tam nahoře mátožně hledá souvislost mezi Golfem a Lexusem... tak tu já nehledám :-) Na to se snad dá reagovat jen humorně, ne? Ty to píšeš hezky... složitá Alfa... poruchovost... dokonléj VW se svým Guru a Apoštolem... jo, souhlas... oba přece víme, že krvelačný řežby se už na silnicích dávno odehrávat nemohou... proto píši, že radost ze sportovní jízdy ti naplní getei... a určitě i 159ka... Klid... neber to všechno tak natvrdo... Pravda je, že problém s kvalitou nemaj u BMW, ale u Alfy... a to je samozřejmě velké trauma... protože... - ty bys šel koupit Alfu, když ti šéf řekne, že se musí dotáhnout na Německo? Koupíš Německo, viď. Já fandím Alfě, protože dokázala z podměrečné 156 udělat vizuálně dokonalou 159ku... chce to ještě kvalitu a trojka od BMW má nahnáno. Vizuálně právem. Jinak tvůj pokřik - Fiat-Ferrari beru :-) mám rád upřímnost. Proto - BRAVO VW-PORSCHE. 20% má Porsche ve VW... a 20% má VW v Evropě... dokonalé :yes: Váš problém, Enzo, je ten, že vás na dálnicích smetává R32... a to musí být pro ty, co tvrděj, že maj místo páteře klikovku od Alfy težkej ořech... Cítím s vámi... leč VW nespí... maká dnem a nocí na dalších a dalších Guru, Apoštolech a třicetdvojkách... :yes: ;-)
19. 11. 2005 23:40
Re: Cti vice prospeje ti to.
Sundej si brejle zaslepenosti. Kdes koupil tu naději o Lexusu? Ty asi nevíš, jak dlouho tahle značka existuje, viď... Křičíš tady do tmy nějaká moudra cos vyčet z časopisů... tímhle tady nikoho neoslníš, Tome. Tak zas někdy jindy... a příště piš s větší rozvahou :-)
19. 11. 2005 21:09
Re: Citas aj ine ako len ceske casopisky?
Nechápu nic... zejména nechápu smysl tvých příspěvků. Čtu jiná periodika... a hlavně Tome... hlavně myslím. Zkus to taky.
19. 11. 2005 12:47
Re: UPŘÍMNOU SOUSTRAST
Stilo je nedoceněné auto. Alfa jemoc "dámská" Ódy na Guru jsou jen ódy... dokud si ho nepořídíš... filosofie Golfa je dokonalé dílo... 149 nemá útočit prý na BMW1 a spíše se "zařadit" do jednoho z více v nižší střední. Tam kraluje a kralovat nepochybně bude GOLF. P.S. Napiš tu víc, pokud máš dost zkušeností s tou trojkou co uvádíš... bylo by to určitě zajímavé. :yes: