Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat Fullback Cross v exkluzivní úpravě: Z pracanta módní guru

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Garage Italia Customs stojí za exkluzivní úpravou pick-upu Fiat Fullback Cross, jehož premiéra se odehrála na letošním IAA v Hannoveru.

Společnost Garage Italia Customs má na svém kontě řadu stylově upravených automobilů, z nichž lze připomenout Alfu Romeo 4C La Furiosa, BMW i8 Futurism Edition či Mazdu MX-5 Levanto nebo Jeep Renegade Hell’s Revenge a rovněž Pagani Huayra Lampo.

Mezi nejnovější kreace této firmy, jejímž vlastníkem je Lapo Eduard Elkann, jenž je vnukem bývalého šéfa Fiatu Gianniho Agnelliho, patří proměna čistě pracovního pick-upu Fiat Fullback Cross v elegána s náležitě luxusním provedením interiéru.

Exteriér vozu se pyšní karoserií v kombinaci tmavě zeleného metalického laku s bronzovým odstínem. Tyto dvě barvy pak doplňují prvky ve stříbrné a černé, v níž jsou i 17palcová litá kola.

Interiér se dočkal úprav v podobném stylu jako exteriér. Pozornost zde přitahuje exkluzivní čalounění části palubní desky, výplní dveří, loketní opěrky a především sedačky hnědou kůží Elmo Vintage, kterou na sedadlech doplňuje látka v tmavším hnědém odstínu.

Pod kapotou tohoto konkrétního vozu se ukrývá vznětový přeplňovaný motor o objemu 2,4 l s výkonem 131 kW (178 k) ve spojení s pětistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol s elektronickou uzávěrkou zadního diferenciálu.

Proměnu pick-upu v luxusně působící terénní automobil provedla společnost Garage Italia Customs ve spolupráci s divizí Fiat Professional a výsledek je v současnosti prezentován jako koncept. Podle neoficiálních informací údajně není vyloučeno, že v případě zájmu ze strany zákazníků vznikne podobně laděná limitovaná edice.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)