Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Expedition: obr po plastice

Libor Zezulka
Diskuze (69)
Ford Expedition vstoupí do nového modelového roku s novou tváří podobnou nejprodávanějšímu trucku Fordu – modelu F-150.

Velká SUV jsou v Severní Americe stále žádaná a vypadá to, že s jejich popularitou jen tak něco nezacloumá. Ford, jemuž se na domácím trhu v poslední době nedaří, jak by si představoval, potřebuje nutně zvýšit prodeje a využít k tomu model z oblíbeného segmentu se jeví jako ideální příležitost. Velké SUV Expedition proto do nového modelového roku 2007 vstoupí s tváří podobnou nejprodávanějšímu trucku F-150 a mnoha dalšími úpravami.

Přepracovaná příď s novými světlomety, nárazníkem, kapotou a mřížkou chladiče dodává hromotlukovi na majestátnosti, ale i dynamičnosti. Uvnitř Ford použil kvalitnější materiály, vyměnil sedadla, zlepšil variabilitu a rozšířil výbavu (například o nový navigační systém s 6,5palcovou barevnou obrazovkou). Sedadla se sklopením schovají do podlahy a vytvoří rovnou ložnou plochu. Třetí řadu sedadel není nutné sklápět manuálně, za příplatek automobilka nabízí elektrický systém.

Nová pětiprvková zadní náprava má společně s jednoplášťovými tlumiči zajistit větší komfort a jízdní stabilitu. Jako pohonná jednotka poslouží zážehový osmiválec 5.4 litru s výkonem 220 kW.

Libor Zezulka
Diskuze (69)
30. 1. 2006 20:37
Re: oko za oko :-)
:-) Jsem teda dobrej ranař :-) ale teď jsi mě pěkně rozesmál :-) Lones to nemyslel hanlivě... on jen zareagoval ve stejném duchu na horní příspěvek o američanech... kovbojku by tu z toho chtěl zase udělat jen ZZ... citrozoufalec :-)
30. 1. 2006 20:18
Re: oko za oko :-)
Že bys zase někoho napadal? Včera ti nestačil Doktor? Otravovat jinam běž ty.
30. 1. 2006 19:54
Re: oko za oko :-)
Piš si příspěvky nanečisto... nebo se alespoň napřed snaž pochopit horní dialog. Můj tip je, že na to nemáš.
30. 1. 2006 19:42
Re: Ať žije král
Tohle kdyby prodávali v japonsku, museli by tam k tomu zdarma dodávat štafle >:D Tohle je auto pro ostrý a dobře rostlý... hochy, potomky evropanů, tvrdejch irčanů... zabejčilejch zrzků... brácho, umíš si v tomhle dělu představit za volantem svýho desetiletýho syna? ?-) P.S. Bravo FORD :yes: