Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hledáte práci? Její výsost britská královna shání šoféra

David Bureš
Diskuze (32)
Jednou z podmínek pro nového šoféra britské královny je diplomatické chování.

Britská královská rodina hledá nového zaměstnance na pozici šoféra. Ten nejenže bude vozit členy rodiny a jejich oficiální návštěvníky, ale rovněž se bude starat o údržbu aut a bude pomáhat s každodenní správou a řízením královské garáže.

Královna se svojí rodinou není náročná, co se týče požadavků po novém zaměstnanci. Šofér musí mít řidičský průkaz bez zaznamenaných přestupků. Výhodou je, pokud bude mít nový zaměstnanec zkušenosti s prací profesionálního šoféra.

Předpokladem pro úspěšný výkon této práce jsou administrativní dovednosti, jako jsou zkušenosti s prací s elektronickou poštou, komunikační schopnosti, motivace a zavázání se k vysokým standardům. Šofér by měl být rovněž schopen být taktní a diplomatický, pokud je třeba.

Šofér bude pracovat 48 hodin týdně, nabízený plat činí 23.000 liber ročně, což odpovídá 734 tisícům Kč. Podobný plat mají v Británii vědečtí pracovníci nebo grafici. Zaměstnanci bude také nabídnuto ubytování, zřejmě přímo v Buckinghamském paláci. Zájemci o práci se královské rodině mohou hlásit do 31. srpna, a to na oficiálních stránkách britské monarchie.

Oficiální státnickou limuzínou britské královny Alžběty II. je od roku 2002 Bentley State Limousine, které je upraveno pro spalování etanolu. Její výsost vlastní dva exempláře tohoto vozu. Vedle toho v královské garáži parkuje Bentley Mulsanne, Rolls-Royce Phantom IV nebo Range Rover.

David Bureš
Diskuze (32)
17. 8. 2012 20:17
Re: No nic posílám životopis :-)
hmm odepsali, že ,,UK citizen only,, ,ale i tak jsem rád mám pěkný dopis z buckinghamského paláce i když v pdf :-/
Avatar - escorpion
17. 8. 2012 17:54
Re: No nic posílám životopis :-)
Ubytko v paláci, ale možno nie grátis, strava detto. Plat na naše pomery obstojný. Najväčšou výhodou je voziť kráľovnú v parádnom aute. Nie zlý job. Dostať pre našinca taký job je ako vyhrať jackpot v lotte, tzn. veľmi mizivá šanca.
Avatar - Deutsch
17. 8. 2012 12:14
Re: Noo tomu se říká job
Ja neříkám ze mě zajímá mesiční plat ... to je jasný že to vydělím 12 >:D >:D >:D ale reaguji na 1. příspěvek :-!
Avatar - Bristol
17. 8. 2012 11:57
Re: Noo tomu se říká job
řidič metra ale asi nebude mít bydlení na zámku zdarma že? ;-) co jsem slyšel tak nájmy v londýně nebudou zrovna malé...
Avatar - Bristol
17. 8. 2012 11:56
Re: Noo tomu se říká job
přečti si to pořádně-je to 700 táců ročně ;-)