Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai i20 Active: Drsný hatchback na prvních skicách

David Bureš
Diskuze (31)
Nová verze hatchbacku Hyundai i20 dostane oplastované nárazníky a vyšší světlou výšku.

Před ženevským autosalonem se v souvislosti s Hyundai hovoří hlavně o novém modelu Tucson, nástupci ix35. Jihokorejská značka ale na březen chystá ještě jednu novinku – model i20 v provedení Active. Automobil bude určen primárně pro indický trh.

Novinka se zatím představuje na prvních skicách. Základem automobilu je nová generace i20, proti které se vůz liší drsnějším vzhledem. Hyundai i20 Active dostane oplastovaný přední nárazník s výraznou maskou chladiče a velkými kulatými mlhovkami.

Nový bytelnější nárazník se objeví také na zádi. Na střeše i20 Active jsou pak umístěny výrazné ližiny. Dřívější špionážní snímky vozu ukazují rovněž zvýšenou světlou výšku. Tvary auta navrhlo designérské centrum Hyundai v německém Rüsselsheimu.

Detailnější informace o Hyundai i20 Active se teprve dozvíme, automobil má být oficiálně odhalen příští měsíc. Na indickém trhu vůz čeká tuhý konkurenční boj s modely Fiat Avventura, Toyota Etios Cross a Volkswagen Cross Polo.

David Bureš
Diskuze (31)
Avatar - praděda7
28. 2. 2015 20:25
i20 Active
Bude se prodávat jen v Indii. Koncept .. :yes: Jen aby mělo pod kapotou pořádné kari... ;-)
Avatar - rokyta.p
28. 2. 2015 16:29
Re: zatial len skica
Jéé Gilčaaa, ahooj :-) Je zajímavé, když občas napíšu něco o placených diskutérech z panoptika, že se vždycky ozveš. Kuš, to je náhoda, jak to děláš >:D To nemůžeš ne, pak to ještě bude vypadat že to ty. Tak jaký máš víkend? Doufám že OK. Hele a co dáváš partnerce/ovi k narozkám? Já jen že jsem byl ráno v Tesku a je tam přes víkend sleva na lepení na cykloduše. Tak aby ti Anča neunikala ;-)

A co kufr, už je do Ženevy sbalený? Já se těším, třeba se potkáme. Ty ale jsem myslel, že jsi sečtělejší, když pročítáš nebo se snažíš ovlivnit veřejné mínění v tolika platcích. Koukni sem: [odkaz] tu naťukáš jméno, třeba Novák a vybereš místo a uvidíš kolik jich tam je. Tak si to zkus kde nás kolik je a pak budeš chytřejší. Ty to by mě taky štvalo, kdyby se mí zaměstnanci bili za konkurenci a asi by to o něčem svědčilo že. >:D Ale realita je naštěstí mnohdy jednodušší, já v hójojojondé panoptiku ještě nikdy, to by mě hanba fackovala na trh pouštět takové fejky o polovičním platu nemluvě. Ty máš nápady brr 8-s Raději pac v Ženevě, třeba dáme konečně to pivko, doufám že si pamatuješ, Birel polotmavý :*)
Avatar - rokyta.p
28. 2. 2015 11:51
Re: zatial len skica
Drsný - jak rozespalý Zeman po viróze >:D Ve všech zahraničních srovnávacích testech berou Fabiu jako etalon :-! A zkoumají či vedou diskuze, na kolik % se jí Hov.najda z kopírovacího národa blíží, 40 -60 -75% atd. Ale vítěz je jasný a nikdo o tom nedebatuje. Že se to placenému diskutérovi z panoptické strany barikády nelíbí a snaží se výhružkami zvrátit veřejné mínění je pouze potvrzením toho, že horší produkt potřebuje všudypřítomnou reklamu >:D
28. 2. 2015 10:04
Re: zatial len skica
Znáš to rčení? Jedna vlaštovka... :-)

Fábia už má skoro hejno >:D
28. 2. 2015 10:02
Re: zatial len skica
Ono je to spíš tím, že Hyundai v Rakousku nebo Německu není pořád vnímána jako plnohodnotnej mainstream a tomu odpovídají i ceny, které jsou nižší než srovnatelné modely Fordu, VW, Renaultu atd.

V ČR jsou ceny už na úrovni mainstreamu a hlavně se Hyundai u nás profiluje jako výrobce aut, které překonává všechny mainstreomové značky. Proto jsou testy v ČR k nim přísnější.

Je to logický, pokud by v nějaký zemi vystupoval určitý průměrný nebo spíš podprůměrný fotbalový tým nadřazeně a prohlašoval, že ostatní soupeři zelenají závistí nad jejím fotbalovým "uměním", tak taky nebudou u rozhodčích rozhodně oblíbený ;-)