Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia představuje detaily exteriéru nové generace MPV Carens

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
Jihokorejská automobilka navazuje na první dvě skici nové generace MPV Carens trojicí ilustrací, odhalujících některé detaily.

Kia na konci července zveřejnila dva „negativní“ snímky, které jsme si v grafickém programu jednoduše převedli do pozitivu. Ty odhalily linie třetí generace MPV Carens.

Nyní je zde trojice ilustrací, nabízejících detailní pohled na masku chladiče,hlavní světlomet a koncovou svítilnu. Všechny tři prvky potvrzují to, co již naznačila první dvojice fotografií, že nové MPV půjde ve stopách modelu Venga a především druhé generace Cee´du.

Za linie novinky je samozřejmě zodpovědný současný šéfdesignér automobilky Kia Peter Schreyer a i u nového MPV může počítat s moderně a dynamicky působícím vzhledem bez zbytečných experimentů.

Novinka má sdílet platformu a řadu dalších komponentů včetně většiny pohonných jednotek s novým Cee´dem. Oproti druhé generaci Carensu nabídne nižší karoserii s delším rozvorem a bude možné si ji objednat s až osmnáctipalcovými koly. Interiér novinky má být k dispozici i v sedmimístném uspořádání.

Světové premiéra třetí generace Carensu se uskuteční 27. září letošního roku v Paříži v rámci mezinárodního autosalonu a právě zde se s ní bude moci poprvé seznámit širší veřejnost.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
Avatar - Pekelná Micinka
3. 9. 2012 12:49
Carevna MPV
Tak podle toho, co vidíme, se podařilo pro tento design asi nejlepšího příjemce - MPV. Myslím, že na něj ta maska i světla vážně pěkně sedí. Ještě uvidíme, co bude vzadu, ale dle toho, co nastínila skica i dle zkušenosti, že u posledních modelů se Kia hodně umírnila, lze očekávat, že to bude hodně podobné a že minimálně zvenčí, to bude pěkné auto.
Avatar - Pekelná Micinka
3. 9. 2012 12:46
Re: na carensa sa uz tesim
>:-[]
3. 9. 2012 12:44
Re: na carensa sa uz tesim
:-)
3. 9. 2012 11:41
Re: na carensa sa uz tesim
Vtip jak z diagnostaku >:-[]
Avatar - Starfighter
3. 9. 2012 10:53
Re: na carensa sa uz tesim
:yes: >:D