Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Land Rover Discovery Sport pohlídá klíče od domu i peněženku (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Land Rover pro modelový rok 2017 lehce upravil výbavu Discovery Sport a vedle designového paketu neboi nových bezpečnostních systémů do ní zařadil i nový multimediální systém a aplikaci Tile.

Land Rover Discovery Sport pro modelový rok 2017 se na první pohled prakticky nijak neodlišuje od letošního provedení, hlavní úpravy se týkají jeho výbavy.

Podobně jako Range Rover Evoque i tento model dostal multimediální systém InControl Touch Pro s 10,2-palcovým dotykovým displejem, který má vynikat ovládáním ve styly chytrých telefonů, rychlou odezvou a řadou aplikací.

Samotná automobilka Land Rover ovšem nejvíce vyzdvihuje použití aplikace Tile. Ta je totiž schopna za pomoci přívěšků sledovat a hlídat nejrůznější předměty každodenní potřeby od klíčů a peněženky až po zavazadla.

Land Rover uvádí, že například při ranní cestě do práce může Discovery Sport svého majitele prostřednictvím aplikace Tile upozornit na skutečnost, že u sebe nemá některé z předmětů, které si označil přívěšky.

Vedle multimediálního systému a aplikace Tile přináší modelový rok 2017 pro Discovery Sport i trojici nových bezpečnostních systémů v podobě sledování únavy řidiče, inteligentního omezovače rychlosti, spolupracujícího se sledováním dopravních značek, a aktivní hlídání jízdního pruhu.

Vzhled Land Roveru Discovery Sport pak může vylepšit Graphite Pack, který obsahuje mřížku masky chladiče a několik dalších prvků v provedení Dark Atlas spolu se střechou v šedé Corris a kryty zrcátek v černé Narvik. Součástí paketu jsou i 19-palcová kola.

Poslední novinky pro modelový rok 2017 představují čtyři nové odstíny laků karoserie pojmenované Silicon Silver, Farallon Black, Carpathian Grey a Aruba.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)