Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moje.Auto.cz: 9 recenzí Opelu Insignia

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Jeden z nejprodávanějších modelů střední třídy je na Moje.auto.cz hodnocen v devíti uživatelských recenzích.

Opel Insignia přišel na trh v roce 2008, když nahradil konzervativněji laděnou Vectru (C). Svojí velikostí ale Insignia nijak nezaostala ani za větším modelem Omega, který zmizel z nabídky Opelu v roce 2003.

Automobil je nabízen jako sedan, liftback a kombi, které je označeno jako Sports Tourer. Všechny tyto verze se objevují i v uživatelských recenzích na Moje.auto.cz.

Nejlépe hodnocenou a zároveň podrobnou recenzi zveřejnil uživatel Toman01, který vlastní Insignii Sports Tourer z roku 2009 s dvoulitrovým benzinovým motorem. Při hledání nového auta hledal takové, do kterého se vejde bez rozkládání horské kolo a které bude vybaveno systémem pohonu všech kol. O koupi Insignie nakonec rozhodla její cena.

Uživatel Uhlik zveřejnil hned dvě recenze tohoto vozu. V obou případech je Insignie poháněna naftovým agregátem 2,0 CDTI Ecotec o výkonu 118 kW, automobily se však liší svou výbavou. Jeden je vybaven stupněm Cosmo, druhý paketem Sport. V obou případech majitel pochvaluje příplatkové xenonové světlomety AFL+ a pohodlné sedačky. Na druhou stranu zatracuje motor, který je podle jeho názoru hlučný. Ostatním by doporučil benzinovou motorizaci.

Insignii se stejným motorem vlastní také uživatel quicky, který si pochvaluje vysoký výkon tohoto agregátu. Vadí mu však horší kvalita zpracování, musel už totiž měnit jeden z předních tlumičů Flexride a přední brzdy, po jejichž sešlápnutí se automobil trhnul doleva.

Zbývající recenze Opelu Insignia najdete na Moje.auto.cz. Pokud váháte, zda je tento oblíbený model střední třídy vhodný i pro vás, zapojte se do diskuse se stávajícími majiteli.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Ondřej Láník
Diskuze (0)