Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz ML: Stále v kamufláži, za týden v prodeji

Diskuze (7)
Zatímco na internetu může nový Mercedes třídy M obdivovat každý v plné kráse, po Praze se stále prohání s kamuflážních fóliích.

Ano, je to nový Mercedes třídy M, který se představil na autosalonu ve Frankfurtu a příští sobotu oficiálně vstupuje na český trh. V Praze na něj můžete narazit hned na dva způsoby: spatřit jej odhalený na fotce na billboardu, nebo narazit na kamuflovaný vůz v matně černé fólii.

Opravdu nejde o novou generaci třídy GL, jak mylně informují některá média. Tvar auta, velikost i délka zadního převisu jednoznačně odpovídají nové třídě M. Vozidla provozuje centrum testování prototypů MBtech, které sídlí v Praze.

Tímto tedy přinášíme s definitivní platností poslední špionážní fotky nového Mercedesu ML. Děkujeme čtenářům, kteří nám posílali vlastní fotografie (samozřejmě i za ty nepublikované). Další již posílat nemusíte a na nabídky koupit exklusivní fotografie černého prototypu SUV, který se objevil v Praze, tak jako dosud odpovídat nebudeme.

Diskuze (7)
Avatar - CHerokee
9. 11. 2011 19:10
Re: Mercedes-Benz S a SL
To SL je hoodně podobné SLK, ale nakonec proč ne. SLK je parádní. S Klasse bude určitě více konzervativní... tak jak si stálá klientela žádá.
Avatar - EricCartman
9. 11. 2011 17:02
Re: Mercedes-Benz S a SL
Pod obrázky toho SL bych se podepsal. Řekl bych, že to bude vypadat ve finální podobě dost podobně. Ovšem to eSko? To snad neeeeeeee! Doufám, že to je jenom nějaký špatný vtip!
Avatar - twistedTSD
9. 11. 2011 17:00
Re: Mercedes-Benz S a SL
Vyobrazení toho eska bych označil přímo za hnusné, věřím, že to dopadne lépe. Ale to SL vypadá zajímavě.
9. 11. 2011 15:27
Mercedes-Benz GL a BLK
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Avatar - saldy
9. 11. 2011 12:46
Re: Mercedes-Benz S a SL
Ten čas letí to je hrozný, za dveřma je snad už další esko a tohle navypadá vůbec špatně, s příchodem tohoto brontosaura vždy ostatní vidí kdo je tady kormidelník :yes: