Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejšílenější reklama na Škodovky se natáčela v Praze. Tohle musíte vidět!

Jan Mička
Diskuze (40)
Na začátku to všechno vypadá jako běžná testovací jízda s prodejcem. Záhy se ale všechno otočí v bizarní honbu za úkoly, některými jako vystřiženými z akčního filmu.

Video se připravuje ...

Možná jste již zažili testovací jízdu v automobilu zapůjčeném od dealera. Někteří chtějí pouze podepsat smlouvu o zápůjčce, jiní s vámi usednou do vozu a během testování vám pomohou s ovládáním a vysvětlením jednotlivých funkcí. Nějak tak ze začátku vypadala i jedna ze starších reklam na automobily Škoda. Natáčela se v Praze a herec Danny Bedford chvílemi nevěděl, čí je.

Všechno začalo na velkém parkovišti před dealerstvím Škody na pražském Strahově, prodejce se však na místě spolujezdce dlouho neohřeje. Brzy totiž vůz zastaví jednotka hasičů, které se porouchala „stříkačka“, přesto ale byli nuceni uhasit požár hned vedle ventilačních věží Strahovského tunelu. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby tam nehořel klavír, klavírista na něj stále hrál a hasiči nehasili přístroji rovnou za jízdy. Danny se stihnul akorát rozloučit s hasiči, když tu se na scéně objevila vdavekchtivá blondýna, která jej zatáhla rovnou do Octavie RS minulé generace. Cíl cesty: provizorní kaple!

Tam začalo jít do tuhého, když z kufru octavie vyskočil chlap jako hora a div Dannymu neskočil do „úsměvu“. Ten se naštěstí rychle vypařil, čímž ale vpadnul do spárů skupince veselých Asiatek. Takovou jízdu bych asi zažít nechtěl, pořád ale lepší než sedět ve Škodě Rapid s medvědí rodinkou. Další párty pokračovala ve Škodě Roomster, ze které Danny rovnou naskočil do Škody Yeti, tentokrát vedle fotografa odhodlaného pořídit snímky šíleného yettiho ujíždějícího na motorce.

Všechno končí „hrou na důvěru“ ve Škodě Superb. Vůz dává řidiči pokyny, z nichž ten poslední zní jasně: „Chci, abys projel tou zdí před tebou!“. Ta je samozřejmě z krabic, přičemž tímto zjištěním vlastně testovací jízda konči. No uznejte sami, nechtěli byste něco podobného také vyzkoušet? V dalším videu uvidíte, jak se celá tahle legrace vznikala.

Video se připravuje ...

Jan Mička
Diskuze (40)
Avatar - holden2
16. 6. 2017 20:21
Re: RIP auto.cz
na dno zumpy uz davno koukaji zespoda >:-[] >:-[]
Avatar - wakantanka
16. 6. 2017 11:34
Re: RIP auto.cz
žumpalistiky >:D
16. 6. 2017 07:01
Re: Po
Dik za odkazy, ta bez souseda vubec neni zla..:-)
16. 6. 2017 06:30
Re: RIP auto.cz
žurnalistiky..?? ;-)
16. 6. 2017 06:28
Re: Po
To jo ... tady je maly soused Honda Civic = naplno. [odkaz] a tahle je bez souseda... [odkaz] smažka dělá reklamu na Apple [odkaz] :-!