Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan nabízí jarní slevy

Petr Bambas
Diskuze (0)
S jarním počasím přišel Nissan se speciální nabídkou Spring. Modely Micra, Almera a Almera Tino je možné získat v limitované verzi s bohatou výbavu a se slevou až 70.000,- Kč.

Micra Spring nabízí motor 1.0 o výkonu 65 koní. V základní výbavě má klimatizaci s pylovým filtrem, ABS s brzdovým asistentem EBD, airbag u řidiče i spolujezdce, posilovač řízení, elektricky ovládaná okna předních dveří nebo rádio s CD přehrávačem. Micra Spring nabízí i zadní posuvnou lavici. Příjemných 371 litrů zavazadlového prostoru lze získat její posunutím o 20 cm vpřed. Maximální cenové zvýhodnění u Micry Spring je 52.000,- Kč. Cena začíná na částce 279.000,- Kč.

Almera Spring je k dispozici s benzinovým motorem 1.5 (98 koní), podle přání zákazníků ve čtyř nebo v pěti-dveřové karoserii. Výbava zahrnuje kromě jiného elektricky ovládaná zpětná zrcátka, centrální zamykání na dálkové ovládání, dva airbagy nebo klimatizaci. Ve speciální verzi Spring Plus nabízí Nissan dokonce čtyři airbagy, klimatizaci, ABS i aktivní opěrky hlavy. Cenová úspora činí až 60 tisíc a ceny začínají na 349.000,- Kč.

Almera Tino Spring je k mání s benzinovým motorem 1.8 (115 koní). Výbava zahrnuje například automatickou klimatizaci, barevný displej ve středu palubní desky, ABS, čtyři airbagy, palubní počítač nebo rádio s CD přehrávačem a ovládáním na volantu. Cena Almery Tino Spring je 483.000,- Kč, maximální úspora činí 70 tisíc. V užitkové verzi N1 s odpočtem DPH je Nissan Almera Tino Spring k dostání dokonce za 427.200,- Kč bez DPH.

Kromě akce Spring prodloužil Nissan i svou akci „mínus 10%“ na modely Micra, Almera nebo Almera Tino – akci ale nelze kombinovat s akcí Spring. Desetinová sleva platí dále i na model Primera, terénní Terrano nebo užitkové verze Kubistar, Primastar a Interstar.

Petr Bambas
Diskuze (0)