Nová generace oblíbeného Hyundai ix35 je tady!

Prezentace klienta
Oblíbené SUV přichází na český trh a nabízí úspornější motor, vyhřívaný volant, bixenony a mnoho dalších vylepšení.

Nová generace druhého nejprodávanějšího vozu značky Hyundai v Evropě disponuje celou řadou technických vylepšení. Řidiči se mohou těšit např. na úspornější zážehový motor 2,0 GDI o výkonu 122 kW a zdokonalené dieselové motory 2,0 CRDi 100 kW a 135 kW s nižší spotřebou paliva a nižšími emisemi CO2.

Nové Hyundai ix35 je vůbec prvním modelem segmentu C-SUV, které nabízí systém Hyundai FLEX STEER. Ten umožňuje měnit úroveň účinku posilovače řízení a dává lepší zpětnou vazbu. Dalšími vylepšeními jsou mj. vyhřívaný volant, parkovací kamera a automatický parkovací asistent.

Stylové bixenony a LED světla

Hyundai ix35 nabízí na přání také bixenonové světlomety. Ve standardní výbavě jsou vylepšené světlomety pro denní svícení s LED diodami. Vyšší stupně výbavy nabídnou moderní koncová světla s LED technikou.

Ušlechtilý a komfortní interiér

hyundai hyundai V interiéru jsou na sedadlech a v horních částech výplně dveří použity kvalitnější materiály, výdechy ventilační soustavy na přístrojové desce mají chromované rámečky, držáky pro nápoje vpředu jsou osvětlené a na čelním skle najdete tmavě tónovaný pás.

Nový ix35 je vyráběn v nejmodernějším evropském závodě Hyundai v Nošovicích.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly