Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Toyota Aygo na první fotografii (+video), premiéra v Ženevě

Jan Mička
Diskuze (5)
Ženevský stánek Toyoty bude mimo jiné ve znamení velké premiéry. Poprvé se zde představí nová generace Toyoty Aygo. Přinášíme první upoutávkový snímek a teaser.

Nová generace Toyoty Aygo je druhým z kolínských trojčat, které se nám v průběhu několika posledních dní představuje. Po vypuštění prvních fotografií Peugeotu 108 tak z produktů závodu TPCA zbývá odhalit pouze Citroën C1, na ten si však ještě několik dní musíme počkat.

Toyota prozatím zveřejnila pouze jedinou fotografii nové generace Ayga. V tuto chvíli proto není zcela jasné, zda se od sebe kolínská trojčata budou lišit pouze přepracovanou přídí, nebo se setkáme s výraznějšími změnami také v zadní části.

Toyota Aygo nové generace se oficiálně představí na ženevské tiskové konferenci 4. března v 8:30 ráno. Společně s ní si odbude premiéru koncept vodíkového automobilu Toyota FCV a koncept FV2, jenž zkoumá nové formy interakce mezi řidičem, vozidlem a okolním prostředím.

Jan Mička
Diskuze (5)
Avatar - HEMI
19. 2. 2014 16:36
Re: nová C1
tu sú tie fotky [odkaz]

Podľa môjho názoru a aj môjho predajcu, to je nová C1, každopádne, pravdy sa dočkáme už čoskoro. :-)

S tým pásom LED sa dá súhlasiť bez výhrady! :yes:
Avatar - Rubb
19. 2. 2014 15:59
Re: nová C1
Někde jsem zahlédl fotky zamaskované C1 a troufnu si říct, že bude vypadat trošku jinak, navíc tohle nejsou fotky ale skica ;-)
Každopádně si myslím, že ten předek s odděleným diodovým pásem nahoře je reálný :yes:
Avatar - HEMI
19. 2. 2014 15:21
nová C1
na nič nemusíme čakať, totižto až teraz som sa dopracoval k fotografiám novej C1, takže nech sa páči:

[odkaz]

[odkaz]

Pre prípadné pochybnosti o dôveryhodnosti fotografií len uvediem, že presne tieto fotky mi ukazoval predajca už koncom decembra 2013 ako najčerstvejšie novinky donesené z Francúzska. No až teraz som sa k nim mohol dostať aj ja...
Avatar - Rubb
19. 2. 2014 15:14
Re: interier
Jo, taky jsem to pouzoval >:D Musím říct, že interiér nevypadá vůbec zle, akorát škoda, že je tam příliš mnoho toho barevného světla, na kvalitní foto v normálních barvách si ještě budeme muset počkat ;-)
Každopádně se mi moc líbí to denní svícení ve světlech, na té fotce to vypadá parádně :yes:
Avatar - nalimer
19. 2. 2014 14:11
interier
z toho videa sa da pekne vypauzovat interier. vyzera to tak, ze multimedialne centrum od PSA z P2008 sa udomacni aj v serii miniaut v najvyssej vybave.
svoj ciel to splni