Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž živě: fotogalerie z výstaviště - Audi R8

redakce AUTO.CZ
Diskuze (89)
Přinášíme fotografie přímo ze stánku audi, kde jsme pořídili fotografie modelu R8

Článek s oficiálními fotografiemi a informaceni najdete zde

Nepřehlédněte:

Pokud vám něco uniklo během živých reportáží z Paříže, přehled všech novinek a fotogalerií (např. nové Mondeo, Logan Kombi, Audi R8, Renault Koleos, Renault Twingo, Chevrolet WTCC Ultra a další) najdete na jednom místě v rubrice Paříž 2006


Paříž v našem videomagazínu Roadlook TV

Po návratu týmu AUTO.CZ z Paříže zveřejníme i další díl našeho videomagazínu Roadlook TV věnovaný škodováckým novinkám a poté i pořad s nejzajímavějšími pařížskými novinkami.

Speciální pařížská příloha AUTO.CZ

Popis všech novinek u většiny značek s cca. 2.000 (!) fotografiemi zastřeší tradiční speciální příloha serveru AUTO.CZ. Pro představu si prohlédněte přílohu letošního ženevského autosalonu.

Blog Libora Zezulky

Dění ze zákulisí pařížského autosalonu a našeho týmu popisuje Libor Zezulka na svém blogu (libor.blog.auto.cz)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (89)
30. 9. 2006 21:13
Re: haha
to jsem byl jááá ;-)
30. 9. 2006 19:34
Re: haha
to jsem já...
30. 9. 2006 19:31
Re: spánek pánů u Ferrari
Bude to AUDI. O to jde... o nic jiného. Za pět let si řeknem, jak raketa zamávala se segmentem... jo?
30. 9. 2006 19:02
Re: haha
Ano. A je to takhle: Když postavíš vedle sebe na hřiště 100 Coroll, budou mít do roka závadu tři. Například. No, a když postavíš vedle sebe 100 Focusů, budou mít závadu... čtyři. Ano. TTT je na předních místech ve spolehlivosti :-) Tyhle tabulky, ty jsou důležité, ovšem je nutno znát také proporce, mezi prvním a padesátým. Fanantici to tu často vykreslují tak, že na tom hřišti stojí vadnejch Focusů, nebo Glofů 96 :-) Tak klid... ;-)
30. 9. 2006 18:47
Re: haha
Jsou závady na elektrice a pak jsou fatální nedodělky... Ta sedadla se vysedela po 100 tisících. Chápu, že někdo to najede za 10 let... Ovšem, znám i starší auta a neměla sedadla vysazená. P:S. MB měl v nedávné době znamenatelné potíže s elektronikou... to již je minulostí.