Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Podzim u Citroënu: C3 s lepší výbavou

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Podzimní sezóna v prodeji nových automobilů je v plném proudu. Francouzský Citroën nabízí model C3, který je nyní dodáván také v nové limitované edici C3 Pack.

Tisková zpráva Citroënu:

Citroën C3 Pack: Mimořádná bezpečnost a komfort

Až do vyprodání zásob nabízí Citroën limitovanou sérii modelu C3 pod označením Pack. V ní se snoubí moderní design s komfortem, který nabízejí obvykle až mnohem vyšší kategorie vozů, a nebývalou dávkou nadstandardních bezpečnostních prvků výbavy. Jedinečnost však neznamená nedostupnost. Mimořádná kombinace bezpečnostní a komfortní výbavy, dobrých jízdních vlastností a nezaměnitelné elegance oblíbeného Citroënu C3 je nyní umocněna cenovým zvýhodněním až 38 000 Kč.

Citroën C3 Pack je na výběr s osvědčenou zážehovou jednotkou 1.1i (44 kW) v ceně 273 400 Kč, nebo pružným, avšak současně úsporným vznětovým motorem 1.4 HDi (50 kW), který je k mání za 338 400 Kč. V základní výbavě modelu C3 Pack je metalický lak, přední mlhové světlomety, variabilní posilovač řízení, čelní airbagy řidiče a spolujezdce, palubní počítač, výškově a podélně nastavitelný volant, tónovaná skla a centrální zamykání.

Citroën C3 SX Pack: Ještě více v základu

Originalita v pojetí limitované verze C3 SX Pack jde ještě dál. Ve standardním provedení je metalický lak, přední mlhové světlomety, ABS s EBD, čelní a boční airbagy řidiče a spolujezdce, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, elektrické ovládání předních oken, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, výškově a podélně nastavitelný volant, variabilní posilovač řízení a palubní počítač.

Citroën SX Pack je možné pořídit se zážehovými motory 1.1i (44 kW) a 1.4i (54 kW) i se vznětovou jednotkou 1.4 HDi (50 kW). Nová verze s rozsáhlou komfortní a bezpečnostní výbavou se může pochlubit atraktivní cenou od 297 900 Kč. Celkové cenové zvýhodnění pak činí až 53 500 Kč.

Ondřej Láník
Diskuze (0)