Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Připravujeme facelift mobilní verze Auto.cz. Přidejte své názory!

Martin Machala
Diskuze (26)
Stále více čtenářů používá mobilní verzi našich stránek. I proto připravujeme modernizaci této služby a samozřejmě vás poprosíme o spolupráci!

Chytrý telefon má dnes u sebe prakticky každý, což se pozitivně projevuje také na návštěvnosti mobilní verze stránek Auto.cz. Rozhodli jsme se tedy pro jakýsi facelift mobilní verze, abychom vám pohyb na našich stránkách co nejvíce usnadnili a pokud možno zpříjemnili.

Pro zaslání Vašich tipů můžete použít připravený formulář. Samozřejmě uvítáme také názory v diskuzi. Co se vám na mobilní verzi líbí, co byste chtěli naopak zlepšit? Chtěli byste přidat nějaké rubriky?

Na vaše tipy a názory se těšíme a při modernizaci mobilní verze Auto.cz je určitě zohledníme!

Martin Machala
Diskuze (26)
Díky za reakce!
Dobrý den všem! Díky za vaše reakce a nápady, v úterý jsme na poradě vaše postřehy probírali, procházeli jsme výstupy z dotazníků. Teď už naši programátoři na změnách pracují, další postup budeme s vámi konzultovat,
ještě jednou díky,
Martin
4. 5. 2016 13:19
teda to je diskuse...
tak tady se někdo ptá, co si přejeme, dává prostor vyjádřit naše požadavky a místo toho sklidí snůšku hejtů... to je paráda, to se určitě zeptá znovu!
3. 5. 2016 18:37
2 rady
1. návrh
urobte verziu, hoďte ju na mobilweb a zistíte rýchlo, čo ľuďom vadí, buďte pripravení ju korigovať, opačne to nefunguje, nikto vám neporadí dopredu ako urobiť super verziu, každý vie len hodnotiť existujúci stav a potom presne popísať čo mu vadí. Čiže ja vám radím jediné možné, skúste niečo dať a potom korigujte. Ak si poviete, že to dáte na prvý šup a žiadne korekcie, tak máte smolu a ani peniaze nie sú dostatočný argument.
2. návrh
Dávajte len obrázok s hedlajnom, ak máte textové linky, tie sa ignorujú, nikto dnes nečíta poctivo textové odkazy na mobile. Funguje to takto: kuknem obrázok, potom hedlajn a kliknem alebo fičím preč, len textové linky ignorujem.
Avatar - rokyta.p
29. 4. 2016 00:40
změny webu jsou vždy citlivé téma
Ať se poptá ve škole Míša svých vrstevníků. Ti pořád chodí s mobilama. My staří geronti už to tady dožijem.

Jinak pozor, změna webu je citlivá věc. Víte kolik sprostých slov padlo v tuzemských domácnostech při přechodu z win8 na 10? Ke všemu, když se to šije horkou jehlou za účelem zvýšení počtu kliknutí, tak výsledek může odrovnat celý server. Lidé nebo Amatéři jsou po "vylepšení" k ničemu.

Nejlepší test je praktický, v pátek v redakci zákaz pouštět počítače. Všichni si vytáhněte jen telefon a pokuste se sním přežít den. Odpoledne si porovnejte dojmy a budete vědět přesně v čem je zakopaný pes.

Osobně vidím rezervy spíše v obsahové části než formě. Kdejaký nemotoristický server má danou informaci obsáhlejší a o 2 dny dříve.
27. 4. 2016 08:28
Technické chyby v mobilní aplikaci
Srovnávací tabulky (např. s technickými parametry) nelze posouvat, obvykle je tak vidět pouze první sloupec.
Aplikace se při otočení telefonu neotočí, i když je tato funkce v telefonu zapnuta.
Obrázek ve fotogalerii se při otočení telefonu naopak otočí, i když je to v telefonu zakázáno.