Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Fluence: První recenze na Moje.auto.cz

Diskuze (4)
Nový Renault Fluence se těší velkému zájmu zákazníků. Na Moje.auto.cz je ale zatím jediná recenze. Přečtěte si zkušenosti novopečeného majitele a přispějte i vy svými postřehy.

Renault Fluence se základní cenou 299.900,- Kč nabízí bezesporu zajímavý poměr cena vs. výbava a prostor. To je také vysvětlením jeho prodejních úspěchů na českém trhu – v červnu bylo registrováno 214 kusů a v červenci je Fluence s 317 kusy nejprodávanějším dovozovým autem (předběhl VW Golf, Fordy Fiesta a Fusion i domácí Hyundai i30).

Jak ukazuje první recenze na Moje.auto.cz, tyto počty by mohl být ještě vyšší – uživatel Key-B totiž na svůj dieselový Fluence čekal od března do srpna. Přesto kombinaci 4,6 metru dlouhého sedanu nižší střední třídy s malým turbodieslovým motorem dal přednost před běžnými hatchbacky této velikosti.

Zkušenosti našeho čtenáře se shodují s našimi poznatky z redakčních testů – Fluence sluší hlavně pohodová jízda, za kterou se odvděčí cestovním komfortem. K tomu se přidává motor, který je úsporný i v reálném provozu a vzhledem k výbavě dobrá pořizovací cena. Recenze ale obsahuje i další praktické postřehy, které týdenní redakční test nemůže tak dobře odhalit.

RECENZE Renault Fluence Exception 1,5 dCi 78kW/105 k

Další informace a fotografie hledejte přímo v recenzi. Sekce Moje.auto.cz také umožňuje s majitelem auta diskutovat přímo pod recenzí. Nabízí se tak možnost získat další informace a cenné rady, které Vám mohou pomoci například při výběru auta.

Tip: v následující tabulce naleznete odkazy na testy Renaultu Fluence na Auto.cz

Doporučujeme
TEST Renault Fluence 1,5 dCi – Zlatá (téměř střední) cesta (03/2010)
TEST Renault Fluence 1,6 16V – Velký Francouz s nízkou cenou (02/2010)
PŘEDSTAVUJEME Renault Fluence – Elegantní a dostupný (01/2010)

Pokud jste také majitelem nebo pravidelným uživatelem některého Renaultu (či jakéhokoliv jiného auta) neváhejte a také se podělte o své zkušenosti s ostatními uživateli Auto.cz. Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o zkušenostech s provozem a servisem, spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.¨

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

Hlavní stránka MOJE.AUTO.CZ

Diskuze (4)
Avatar - Ronault.
27. 8. 2010 13:11
Re: Uprimnou soustrast vsem, kdo sahli ve vyberu auta ke zna
Vylepšit plasty v interiéru? No já ti nevím, ale jak Megane, tak Laguna patří k těm nejlepším interiérům ve třídě... neřeknu, kdybys zmínil třeba podvozek... nebo benzínové motory, které ještě rezervy jistě mají...
Avatar - Krispos
24. 8. 2010 09:14
Re: Uprimnou soustrast vsem, kdo sahli ve vyberu auta ke zna
Ja bych rekl ze kvalita Renaultu se zveda, hlavne co se elektroniky a spolehlivosti tyce... jeste trochu vylepsit ty plasty v interieru a bude to ok
24. 8. 2010 09:11
Re: Uprimnou soustrast vsem, kdo sahli ve vyberu auta ke zna
Úprimnú sústrasť za úmrtie tvojho mozgu. Ale asi som s tým prišiel neskoro, to už bolo hodne dávno, že?
Avatar - Ada je zase tady
24. 8. 2010 08:33
Uprimnou soustrast vsem, kdo sahli ve vyberu auta ke znacce
Proc jste si radeji nekoupili nejake poradne auto, treba Ladu. Ta svou kvalitou zpracovani a spolehlivosti, jakoz i pomerem cena / uzitna hodnota vozy rendlik a syn prece daleko predci. >:-[]